Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Te lovești de o problemă deosebită și vrei să o semnalezi? Ai nevoie de ajutor pentru reintegrarea pe piața muncii? Așteptăm mesajele tale de luni până vineri între orele 9:00 și 18:00 la numărul de telefon 0722.264.462 sau pe email la [email protected].
Conținuțul acestui site nu reprezintă poziția oficială a Secretariatului General al Guvernului – Departamentul pentru Românii de Pretutindeni.
Știridiaspora lansează campania „Locul tău este acasă!“
WhatsApp
StiriDiaspora.ro lansează cu sprijinul Departamentului Românilor de Pretutindeni campania „Locul tău este acasă”.

Proiectul dedicat românilor din Diaspora aduce în atenție problemele stringente de care se lovesc cei care doresc să revină în România, dar și posibile soluții pentru depășirea acestor obstacole.

Campania va aduce în prim plan teme precum inserția și reinserția socială dar și teme deosebit de importante legate de piața muncii din România ori facilități implementate de autorități, care vin în sprijinul celor care doresc să se întoarcă în țară.  

Antreprenorii vor avea ocazia să își prezinte poveștile, să atragă atenția autorităților asupra problemelor care le-a blocat ori le blochează în continuare accesul către piața din România și să răspundă dacă și în ce condiții ar putea reveni în țară.

„Locul tău este acasă”

 

Campania își propune să aducă la masa dezbaterii factorii decidenți din România alături de cât mai multe categorii sociale de români din Diaspora: antreprenori, reprezentanți ai organizațiilor românești din diferite ramuri sau simpli muncitori care întâmpină diverse probleme. Vor avea ocazia să propună soluții, să afle calea propusă de reprezentanții autorităților și să adopte decizia care li se potrivește cel mai bine.

Materialele de presă rezultate în urma dezbaterilor vor fi disponibile în această rubrică și vor veni în sprijinul tuturor celor plecați din țară, dar care vor să păstreze legătura cu România ori să revină în piața muncii.

De asemenea, românii din Diaspora vor putea fi la curent cu cele mai noi informații referitoare la piața muncii din țară, să afle detalii despre domeniile cel mai bine plătite, ori cu deficit major de forță de muncă, dar și despre programele dedicate exclusiv românilor din afara țării.  

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Locul tau este acasa! Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel