Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Time Out: top 10 cele mai bune orașe
WhatsApp
New York

Time Out, editorul de ghiduri de orașe din întreaga lume, a chestionat 20.000 de oameni din întreaga lume, pentru a afla topul celor mai bune orașe de pe planetă.

Pentru anului 2024, Time Out a ales New York-ul pentru locul întâi, ca fiind cel mai bun oraș. Printre factorii care au dus la clasificare, s-a luat în considerare gastronomia, arhitectura și evenimentele culturale ale orașelor. Time Out evidențiază numărul impresionant de muzee din New York dar și reputația globală a orașului, unde oameni din întreaga lume au declarat că și-ar dori cel mai mult să se mute.

Pe locul doi, Time Out a clasat orașul Cape Town din Africa de Sud, datorită combinației sale uimitoare de mare, peisaj urban și spectaculos și mediu montan, dar și oferta culturală pe care orașul o oferă.  

Pe locul al treilea se află Berlinul, renumit pentru viața de noapte. În continuare, în ordine, în topul celor mai bune 10 orașe se află: Londra - recunoscută pentru pub-urile, muzeele și galeriile sale gratuite, Madrid – ofertant în materie de gastronomie și băuturi, Mexico City – renumit pentru ”locuibilitatea” sa, Liverpool, Tokyo, Roma și Porto.

Potrivit Time Out, cele mai bune orașe sunt:

1. New York, Statele Unite ale Americii
2. Cape Town, Africa de Sud
3. Berlin, Germania
4. Londra, Marea Britanie
5. Madrid, Spania
6. Ciudad de Mexico, Mexic
7. Liverpool, Marea Britanie
8. Tokio, Japonia
9. Roma, Italia
10. Porto, Portugalia

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Lifestyle Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel