Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Teoria lui Bill Gates: „A treia doză, necesară în fața noilor tulpini ale coronavirusului”
WhatsApp
În faţa noilor tulpini ale coronavirusului, imunitatea s-ar putea obţine cu o a treia doză de vaccin. Este teoria lui Bill Gates care sugerează şi modificarea formulei vaccinului pentru a spori eficienţa împotriva noilor mutaţii.
Bill Gates și Melinda Gate divorțează

În România, tulpina britanică se răspândeşte rapid iar până acum 136 de cazuri au fost înregistrate.

„Acum ne punem problema dacă avem nevoie de o eficienţă mai mare a acestui vaccin? Sau avem nevoie de o a treia doză sau de modificarea vaccinului?”, a spus Bill Gates.

 

Studiile făcute de către companiile finanţate de Bill Gates arată că eficienţa vaccinurilor a scăzut în faţa noilor mutaţii

 

Sunt provocările pe care lumea medicală le întâmpină odată cu răspâdirea alarmantă a tulpinilor din Marea Britanie, Brazilia şi Africa de Sud. Studiile făcute de către companiile finanţate de Bill Gates arată că eficienţa vaccinurilor a scăzut semnificativ în faţa noilor mutaţii. Aşa că o variantă ar putea fi administrarea celei de-a treia doze de vaccin.

„Este doar o opinie. Până în acest moment nu avem niciun studiu publicat care să fi analizat ce se întâmplă dacă se administrează şi a treia doză”, spune Răzvan Cherecheş, specialist în sănătatea publică, potrivit Observator.

„Vaccinul AstraZeneca, în mod special, a întâmpinat probleme cu mutaţia, iar celelalte două, Johnson & Johnson şi Novavax, au fost mai puţin eficiente”, a mai precizat Bill Gates.

 

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Sanatate Vezi toate articolele
31 oct 2023, 12:34
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel