Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Teodorovici, DISPUTĂ cu Dăncilă în ședința de guvern: "A fost cafeaua rece!"
WhatsApp
Ministrul Finanțelor, Eugen Teodorovici, a vorbit, joi, la Pitești, despre o dispută pe care ar fi avut-o cu premierul Viorica Dăncilă în ultima ședință de Guvern. El a spus că nu a fost vorba de premier, ci de cei din organizare: „A fost cafeaua rece", a afirmat președintele executiv al PSD. 

Eugen Teodorovici a fost întrebat, într-o conferință de presă, despre disputa pe care ar fi avut-o, joi, cu premierul Viorica Dăncilă, în cadrul ultimei ședințe de Guvern. Acesta a spus că nu a fost o dispută cu premierul, ci cu cei care se ocupă de organizare.

„Nu a fost nicio dispută în ședința de Guvern. (...) A fost cafeaua rece. Trebuie să vă spun acest lucru și am fost nemulțumit. Am avut o chestiune pe care am adresat-o celor care se ocupau de acest lucru. Nu a fost cu domnul prim-ministru, nu avem dispute în ședința de Guvern. Discutăm înainte, discutăm în permanență și suntem deschiși, spre nemulțumirea multora", a spus Teodorovici, potrivit Mediafax.

La rândul său, premierul Viorica Dăncilă a negat că ar avea disensiuni cu Eugen Teodorovici.

„Am plecat cu o echipă și întotdeauna îmi place să merg cu acea echipă până la capăt și cred că și Eugen (Teodorovici - n.r.), și Mihai (Fifor - n.r.), și Răzvan (Cuc - n.r.) suntem o echipă care am luptat și luptăm foarte mult. Împreună vom câștiga aceste alegeri și suntem conștienți că dacă unul dintre noi merge pe lângă echipă va pierde toată echipa", a spus Dăncilă.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Politică Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel