Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Tartă de migdale. Rețeta unui desert simplu și autentic italian. Toată familia va fi fericită
WhatsApp
Tartă de migdale. Rețeta unui desert simplu și autentic italian. Toată familia va fi fericită.  Acest desert este potrivit celor care preferă migdalele. Pregătirea acestui delicios desert nu este deloc complicată, durează puțin peste o oră și toată familia va fi încântată. Chiar și cei mici vor adora desertul.  
Tartă de migdale. Rețeta unui desert simplu și autentic italian. Toată familia va fi fericita

Ingrediente pentru 6 porții:

400 de grame de migdale;

250 de grame de făină;

150 de grame de zahăr;

4 ouă;

1 lămâie;

3 cuișoare;

1 vârf de cuțit scorțișoară.

 

Tartă de migdale. Rețeta unui desert simplu și autentic italian. Mod de preparare

 

 

Mai întâi, migdalele se macină și se amestecă cu zahărul până obțineți o făină fină. Jumătate din această compoziție o amestecați cu făina albă și coaja rasă a lămâii. Adăugați 3 albușuri în compoziție și amestecați până când aluatul devine ferm și compact. Lăsați acest aluat să se odihnească la temperatura camerei cel puțin o jumătate de oră, acoperit cu un prosop.

 

Ați putea încerca și: Desert ușor și răcoros de lămâie. Este gata în 5 minute și are 95 de calorii 

 

Între timp, pregătiți crema de migdale. Într-un castron, amestecați restul de migdale mărunțite cu cuișoarele zdrobite, scorțișoara, cele trei gălbenușuri rămase și un ou întreg. Amestecați toate ingredientele până obțineți o cremă moale și netedă.

 

Citiți și: Tiramisu cu căpșune și cremă de ricotta. Rețeta unui deliciu culinar de 100 de calorii

 

Aluatul care a crescut se împarte în două părți, din care întindeți două foi rotunde. Luați o matriță, cu diametrul de 24-26 cm, pe care o ungeți cu puțin unt și o tapetați cu făină. Așezați în matriță una din foile de aluat, pe care o înțepați cu o furculiță. Turnați apoi crema de migdale, pe care o acoperiți cu cealaltă foaie de aluat.

 

Ar putea să vă placă și: Tort cremos cu pere și ricotta. Rețeta unui desert, care te va cuceri de la prima bucățică. Puteți să-l serviți și zilnic

 

Nu uitați să lipiți bine marginile. Tarta de migdale se coace timp de aproximativ 40 de minute, într-un cuptor preîncălzit la 180 grade. Când este gata, se scoate din cuptor și după ce se răcește se ornează cu fulgi de migdale. Suntem siguri că această tarte din migdale vă va cuceri de la prima bucățică. Poftă bună.

Dacă doriți să fiți notificați direct pe Whats App, atunci când apare o NOUĂ REȚETĂ, puteți intra pe grupul de Whats App al StiriDiaspora accesând următorul link-> https://chat.whatsapp.com/JpU46kLYRoj4aFPaYYew1g


 

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Lifestyle Vezi toate articolele
pixel