Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Tăriceanu, SFIDARE la adresa lui Dragnea: „Să nu coborâm dezbaterea politică atât de jos”
WhatsApp
Președintele Senatului, Călin Popescu Tăriceanu, afirmat, astăzi, că nu vrea să „coboare dezbaterea politică foarte jos”, atunci când a fost întrebat de reporteri dacă în coaliția PSD-ALDE s-a discutat despre depunerea unei plângeri penale pentru înaltă trădare pe numele lui Klaus Iohannis, după ce șeful statului a anunțat că respinge din nou propunerea Liei Olguța Vasilescu pentru funcțiile de vicepremier și ministru al Dezvoltării Regionale. 

Tăriceanu consideră că acest conflict, cauzat de refuzul de a o numi pe Olguţa Vasilescu în funcţia de ministru al Dezvoltării, poate fi rezolvat de o analiză făcută de premierul Viorica Dancilă.

„Am auzit tot felul de zvonuri la care nu am niciun fel de dorință de a răspunde, pentru ca să nu coborâm dezbaterea politică la un nivel foarte jos. Am luat notă de comunicarea făcută de președinte, de răspunsul, în speță, de refuzul domniei sale, și acest lucru sunt convins că va fi analizat de dna. prim-ministru care este responsabil de buna funcționare a Guvernului și de numirea și revocarea miniștrilor", a declarat Tăriceanu.

Citește și Iohannis, RĂSPUNS pentru Olguța Vasilescu

Deputata PSD, Lia-Olguța Vasilescu, a anunțat, joi, că va depune o plângere penală pentru abuz în serviciu împotriva președintelui Klaus Iohannis, ca urmare a refuzurilor repetate ale acestuia de a o numi în funcția de ministru al Dezvoltării.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Politică Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel