Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Tăriceanu, ATAC DEVASTATOR la omul lui Dragnea: Nu are HABAR. Să-și ȚINĂ părerile pentru el
WhatsApp
Se încing lucrurile în coaliția de guvernare. După amenințarea voalată de ieri, prin care Tăriceanu spunea că nu este convins dacă vrea să meargă pe lista comune cu PSD la europarlamentare, astăzi a lansat un atac extrem de dur la Eugen Teodorovici. 

Tăriceanu spune că Teodorovici nu are habar despre cum este condus Ministerul Energiei și mai bine și-ar ține părerile pentru el.

"Între noi, cei de la ALDE, și domnul Teodorovici este o diferență de viziune și de abordare

Îi dau un sfat domnului Teodorovici, să își țină părerile pentru el în ceea ce privește Ministerul Energiei, pentru că nu cunoaște cum funcționează. Nu cred că are suficiente date ca să știe cum funcționează Ministerul Energiei, care este condus de un liberal.

Între noi, cei de la ALDE, și domnul Teodorovici este o diferență de viziune și de abordare. El are o abordare socialistă, etatistă, noi avem o abordare liberală și care este specifică economiei de piață. Noi nu credem în instrumente de control pentru că piața știe să își găsească soluțiile pentru a scăpa de aceste constrângeri. Constrângerile însă pot să facă foarte mult rău. De ce? Pentru că riscă să creeze distorsiune în piață, să inducă temeri, justificate sau nu, dar asta este în politică și nu numai. Noi lucrăm nu numai cu realități, lucrăm și cu percepții. Deci, există riscul ca aceste măsuri, care sigur au plecat de la un obiectiv foarte corect, să creeze și efecte colaterale, iar dacă le constatăm trebuie să încercăm să le atenuăm sau să le anihilăm," este mesajul lui Tăiceanu.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Politică Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel