Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Sumarul evenimentelor de azi, 7 septembrie: Cele mai importante subiecte
WhatsApp
Știrile zilei, 7 septembrie. ȘtiriDiaspora îți prezintă, pe scurt, cele mai importante informații apărute în prima parte a zilei. 

- Coronavirus România, 07 septembrie: 883 de noi cazuri raportate, la puțin peste 7.200 de teste. Bilanțul a ajuns la 95.897: Alte 883 de noi cazuri de infectare cu noul coronavirus au fost raportate în ultimele 24 de ore, bilanțul ajungând la 95.897, potrivit datelor furnizate luni de Grupul de Comunicare Strategică.

- Italia pune România pe „LISTA C“. RESTRICȚII și REGULI noi: Românii, acces la destinația finală doar cu vehicul privat:Guvernul din Italia a publicat noul decret care conține măsurile anti Covid, după ce starea de urgență va fi prelungită până la 30 septembrie. 

- Italia. Badantă româncă, găsită moartă în casă. Depistată cu COVID-19 după deces. Românca, în vârstă de 40 de ani, a murit sâmbătă, în Palermo, Italia.

- SUA. Gemeni români, vedete într-un oraș: „Misterioși, frumoși și identici”: Sebastian și Răzvan Blidariu, originari din România, au fost educați de mici de părinții lor „să lupte în fiecare zi pentru a evoluta la următorul nivel”. Și asta au făcut. 

- O nouă parohie românească a fost înființată la Roma. PS Atanasie de Bogdania a slujit sâmbătă în spațiul liturgic organizat de comunitatea românească din zona Roma-Trullo. Momentul a reprezentat inaugurarea noii parohii care este închinată Sfântului Ierarh Martin Mărturisitorul, episcopul Romei.

- Nora Dincă, OFERTĂ de la un partid politic: „Slavă Domnului că nu m-am înscris!“. Jurnalsita  se felicită pentru decizia de a nu se înscrie într-un partid politic, după ce a primit oferta aceasta.

- EXCLUSIV. Alin, dispărut de două săptămâni în Germania. Familia îl caută cu disperare: „M-a anunțat șoferul microbuzului care trebuia sa îl aducă acasă”: Românul în vârstă de 43 de ani, este dispărut de două săptămâni în Germania.

- Român din Belgia, infectat cu coronavirus în România, umilit în spital: „M-am urcat în mașină și am plecat din țară“. El spune că tocmai din cauza sistemului sanitar nu s-ar mai întoarce niciodată în țară.

- Un mecanic român a fost arestat după ce a lovit un client și i-a furat mașina, nemulțumit  că nu i-a plătit lucrarea așa cum au convenit. Mai mult, românul a mai luat și o „pradă de război“: proteza dentară a clientului său.

- Germania. Angajații români, păcăliți legal de angajatorii nemți: Contractul unui șofer român îngrozește sindicatele. După scandalul din industria cărnii, relațiile de muncă ale românilor din Germania s-au aflat sub lupa autorităților. Sindicatul Verdi a primit spre verificare un contract de muncă al unui șofer de camion român care lucrează la un furnizor de servicii VW. Potrivit Verdi, există numeroase încălcări ale legislației în  documentul de lucru.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Știri Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel