Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Spune adio petelor de transpirație de pe hainele albe. Prepară cea mai bună pastă de albire
WhatsApp
Căldura și umiditatea te fac să transpiri repede, iar pe hain rămân pete galbene inestetice.
Spune adio petelor de transpirație de pe hainele albe. Prepară cea mai bună pastă de albire. Sursa foto: freepik.com

Pentru a le învinge poți folosi o combinație naturală cu o putere mare de igienizare. Află din acest articol cum să o prepari și cum să o folosești pentru a revitaliza țesăturile albe murdare și urât mirositoare.

Când temperaturile se încălzesc, transpirația este normală. Spălarea tradițională a hainelor nu funcționează întotdeauna bine și rămân pete. Pentru a recondiționa tricourile și rochiile albe putem apela la un procedeu natural.

Ai nevoie de două ingrediente care, atunci când sunt combinate, formează o soluție formidabilă de albire. Și așa vei pune capăt odată pentru totdeauna petelor galbene de pe hainele albe.

Cum se albește o toaletă îngălbenită? Acest truc îndepărtează depunerile de calcar și parfumează baia

Pentru a recupera hainele murdare adoptă un remediu de curățare pe măsură. Evident fără substanțe chimice, ci doar cu ingrediente ecologice și sigure.

Tocmai această metodă te va ajuta și îți vei lua rămas bun de la petele de transpirație de pe cămășile albe! În primul rând, ai nevoie de două ingrediente esențiale: bicarbonat de sodiu și peroxid de hidrogen în cantități egale.

Pune sare pe buretele de bucătărie! Doar gospodinele cu experiență fac asta. Iată explicația

Toarne-le într-un recipient și amestecă-le bine, până când se formează o pastă omogenă. Aplică pasta pe petele galbene și așteaptă aproximativ o oră ca să-și facă efectul. Termină tratamentul cu o clătire bună și pune hainele în mașina de spălat.

 

Un truc pentru a parfuma hainele în mașina de spălat

 

E bine să ai haine curate și parfumate. Pentru a obține o aromă inconfundabilă, care durează zile întregi, poți crea un parfum natural. Esențele se pretează foarte bine scopului și pot fi turnate direct în cuva pentru balsam.

Adaugă 20 de picături de ulei esențial la fiecare 50 ml de detergent pentru a oferi hainelor tale un parfum irezistibil.

Spală corect blugii și vor rămâne ca noi. Majoritatea gospodinelor greșesc

Alternativ, poți amestecă10 ml de oțet cu 10 picături de ulei esențial și vei obține un amestec de casă care va parfuma hainele.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Lifestyle Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel