Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Spania. Un român a agresat și jefuit o bătrână, aflată într-un scaun cu rotile, într-o stație de metrou
WhatsApp
Poliția Națională a arestat un român care a atacat o femeie de 87 de ani, aflată într-un scaun cu rotile. Bărbatul, care are la activ peste cincizeci de dosare penale, i-a furat poșeta victimei în stația de metrou Lavapiés din Madrid.
Spania. Un român a agresat și jefuit o bătrână, aflată într-un scaun cu rotile, într-o stație de metrou

Evenimentele s-au petrecut, marți, la ora două după-amiaza, în Plaza de Agustín Lara, unde polițiștii l-au depistat pe bărbatul care s-a apropiat de două femei, una dintre ele fiind într-un scaun cu rotile. Hoțul a încercat să fure geanta victimei, în timp ce a împins-o și lovit-o, până când aceasta a căzut la pământ.

La acel moment, agenții au procedat la arestarea infractorului. Simțindu-se încolțit, bărbatul a opus rezistență și a încercat să atace și agenții, au informat surse din poliție, citate de elmundo.es.

Victima, o femeie, de origine spaniolă, în vârstă de 87 de ani, a fost dusă la un centru de sănătate din apropiere, unde i s-au acordat primele îngrijiri medicale, pentru rana pe care o avea la cap, iar, ulterior, a fost dusă la spitalul Fundación Jiménez Díaz.

Deţinutul este un român de 37 de ani, care are la activ peste cincizeci de dosare pentru tâlhărie, violenţă şi intimidare. Acesta a fost adus în faţa justiţiei.

Cazurile în care românii comit infracțiuni în Spania sunt în creștere. Spre exemplu, un bărbat de 37 de ani, cetățean român și rezident în Bovera (Garrigues), a încercat să vândă marijuana unor polițiști sub acoperire.

 

Un alt român a vrut să vândă droguri unor polițiști spanioli sub acoperire: „Vreți puțină 'Maria'?“

 

Agenții Mossos au arestat, săptămâna trecută, un bărbat de 37 de ani, cetățean român și rezident în Bovera (Garrigues), în calitate de presupus autor al unei infracțiuni contra sănătății publice. Tânărul a încercat să vândă marijuana unor polițiști sub acoperire.

Evenimentele au avut loc în dimineața zilei de 12 noiembrie, când polițiștii, îmbrăcați în civil, patrulau în Orașul Vechi din Lleida. La un moment dat, un bărbat s-a apropiat de ei și i-a întrebat dacă vor marijuana.

Imediat, agenții au scos legitimațiile de polițiști și l-au dus pe român la secția de poliție, pentru a-l identifica, întrucât  bărbatul nu avea asupra lui niciun act de identitate, însă nu au găsit nici substanțe stupefiante. Odată ce procedurile polițienești au fost finalizate, bărbatul a fost eliberat. Cu toate acestea, având în vedere posibilitatea ca acesta să aibă, de fapt, drogul ascuns în apropierea locului unde a fot reținut, agenții l-au monitorizare discret. Ajunși în Calle Múrcia, agenții au văzut că bărbatul s-a apropiat de un vehicul și au decis să-l oprească din nou, transmite segre.com.

Prin urmare, polițiștii au percheziţionat autovehiculul, iar sub scaun au găsit pungă cu 153 de grame de marijuana. Românul a fost au arestat în calitate de presupus autor al unei infracţiuni contra sănătăţii publice. Acesta va fi prezentat, săptămâna viitoare, în fața instanței de instrucție din Lleida. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Internațional Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel