Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Spania. Sute de câini, în condiţii precare, într-o fermă ilegală, deţinută de o româncă
WhatsApp
544 de câini au fost găsiți în stare groaznică pe la o fermă din afara oraşului Maella. Patrupedele au fost duse la Centrul de protecție din Zaragoza și sunt acum în căutarea unei case.  
ferma_ilegala_spania

Cei 544 de câini adulți și cățeluși, salvați de Garda Civilă din Caspe, dintr-o canină ilegală din afara oraşului Maella, au fost puși spre adopție.

Câinii erau deţinuţi în ferma ilegală din Maella în condiții sanitare deplorabile. Oamenii legii au fost şocaţi să descopere că toţi căţeii erau ţinuţi în cuști mici utilizate pentru creșterea iepurilor.

Cei doi responsabili pentru aceste animale, un bărbat și o femeie, de naționalitate britanică și română, în vârstă de 69 și, respectiv, 50 de ani, sunt cercetați pentru abuz faţă de animale şi așteaptă procesul, transmite lacomarca.net.

Centrul Municipal de Protecție a Animalelor din Zaragoza, situat în Cartuja Baja, a pregătit o parte din spațiul său pentru a găzdui cât mai multe animale. În urma sesizării Gărzii Civile, transferul a 190 de căţei a început pe 5 iunie. Restul câinii  au fost transferaţi la o fermă din Madrid, prin hotărâre judecătorească.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Internațional Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel