Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Spania. Ea este Mădălina, românca UCISĂ de iubitul ei. Familia face un apel DISPERAT: "Surioara mea a fost ASASINATĂ!"
WhatsApp
Familia Mădălinei Neacşu, românca de 31 de ani ucisă luni în Torrejón de Ardoz, Spania, face un apel disperat pe reţelele de socializare să strângă banii pentru a-i aduce trupul neînsufleţit acasă. Între timp, iubitul femeii a fost reţinut de poliţişti ca suspect după ce acesta ar fi sunat la urgenţe şi a spus că s-ar fi înecat cu un os de peşte.

"Pe data de14-07-2020 am primit cea mai cumplită veste! Surioara mea Neacșu Mădălina din loc. Minastirea Jud. Calarasi a fost asasinată in Spania (Madrid)!!! Rog toţi prietenii si rudele care ne cunosc sa ne ajute cu cât poate pentru a strânge suma necesară pentru repatrierea surorii mele.

Va rog din suflet sa daţi distribuire la acest apel sa ajungă la câți mai mulți oameni cu suflet mare! Numerele de cont in care puteţi depune cât puteţi dvs sunt urmatoarele:

CECEROBU -RO76CECEB000B2EUR1071181 CONT IN EURO

CECEROBU-RO44CECEB00008RON0538944 CONT IN LEI

VĂ MULŢUMIM DIN SUFLET!!!!!", a transmis fratele victimei, pe profilul său de Facebook.

Şi verişoara Mădălinei a distribuit un mesaj în care cere ajutorul comunităţii online.

"Bună ziua, îmi pare rău că va scriu astfel de informații și apar aici cu astfel de vesti proaste, verișoara mea de gradul 2 a fost găsită moarta acum doua zile pe margine într-un parc din Madrid, cu lovituri grave la cap, nu știm ce sa întâmplat, deocamdată e prea devreme ca politia sa ne spună cu exactitate ce sa întâmplat acolo și cine a omorât-o, știm ca să dus acolo sa lucreze și locuia cu prietenul ei care acum e arestat ca suspect, va rog, care va lăsa inima sa ajutați părinții acestei copile care sunt disperaţi să-și aducă copila acasă puteți depune cât va lasă inima în contul CECE ROBU-RO76CECEB000B2EUR1071181 Mădălina Neacșu e scrisa pe Facebook!", a scris verişoara româncei, pe un grup de Facebook.

Citeşte şi: Spania. Premierul Pedro Sanchez, MESAJ emoţionant după moartea Mădălinei: "Toată compasiunea mea! Vom apăra neobosit viața femeilor"

Ştirea despre moartea Mădălinei a şocat comunitatea unde locuia. Tragicul eveniment a avut loc luni atunci când Mădălina şi iubitul ei, tot român, au luat cina în curtea companiei de transport pentru care lucrau amândoi, apoi au plecat spre casă cu o mașină a firmei.

Bărbatul s-a întors la firmă cu iubita lui însângerată în mașină și a sunat la 112 cerând ajutorul susținând că femeia s-ar fi înnecat cu un os de pește. Medicii de pe salvare au intubat femeia, au stabilizat-o și au transferat-o la spital, de unde au sunat la Poliție, indicând că victima se afla în comă cu leziuni incompatibile cu viața din cauza unei fracturi de craniu. Românca a murit în cele din urmă la spital.

Românul în vârstă de 37 de ani este acum în arestul poliţiei unde este anchetat în calitate de suspect.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Internațional Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel