Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Soțul Dianei Șoșoacă, la poliție: „N-am mușcat pe nimeni. Nu pot să mă pun la mintea ei. Face show!“. Senatoarea vrea să cheme criminaliștii
WhatsApp
Scandalul dintre jurnaliștii italieni de la RAI și Diana Șoșoacă, în urma căruia soțul senatoarei, Silvestru Șoșoacă, a fost pus sub control judiciar, încă face valuri în România, dar și în Italia. Soțul parlamentarei susține că el nu a mușcat pe nimeni și că jurnaliștii „fac show“ pe marginea subiectului.

Scandalul legat de incidentul care i-a avut ca protagoniști pe senatoarea Diana Șoșoacă, soțul acesteia și o echipă a televiziunii italiene Rai UNO continuă să se amplifice. Silvestru Șoșoacă s-a prezentat joi în fața polițiștilor, conform procedurii controlului judiciar. 

Soțul senatoarei Șoșoacă: „N-am mușcat pe nimeni. Nu pot să mă pun la mintea ei. Face show!“

 

Soțul Dianei Șoșoacă s-a prezentat la Secția 6 Poliție pentru a semna control judiciar. Silviu Șoșoacă a negat acuzația că ar fi mușcat-o de mână pe jurnalista Lucia Goracci. „Nu am mușcat pe nimeni, mă faceți să râd. Nu agresez de felul meu pe nimeni, e o minciună. Deci e o problemă cu femeia. Nu pot să mă pun la mintea ei. Cred că pentru show. Ziariștii fac show, fac spectacol, nu mai sunt teatre de război.

Dânsa nu are pe unde să mai meargă. Americanii bat în retragere, rușii și chinezii înaintează în lume. Ea e o victimă colaterală. Din dorința de a mai fi în temă, de a mai fi în piață, caută show”, a afirmat Șoșoacă, la ieșirea de la secția de poliție, potrivit Realitatea PLUS.

Între timp, Diana Șoșoacă vrea să depună o plângere la Parlament, după ce acuză că i-au fost furate mai multe bunuri personale.

Diana Șoșoacă cheamă criminaliștii la Parlament

 

Potrivit Antena 3, Diana Șoșoacă acuză faptul că, ieri, 15 decembrie 2021, i-au fost furate mai multe bunuri personale în interiorul Parlamentului. Astăzi, acesteia i s-a refuzat accesul în Judecătoria Sectorului 1, acolo unde se judecă procesul prin care soțul acesteia cere cercetarea sa în libertate, însă, în final a reușit să intre pe holul instituției.

Senatoarea a spus că intenționează să sune la 112, pentru a chema criminaliștii în clădirea Parlamentului. Conform celor spuse de aceasta, din geantă i-au fost furate o tabletă, un laptop și niște plicuri.

Amintim că soțul senatoarei a fost acuzat de ultraj, după ce ar fi agresat-o pe jurnalista care venise la cabinetul de avocatură al soților Șoșoacă.  În replică la acuzațiile lansate în spațiul public de Diana Șoșoacă, poliția a comunicat că jurnaliștii italieni nu au furat nimic din cabinetul acesteia.

Între timp, Guvernul de la Roma cere lămuriri autorităților din România, iar jurnaliștii agresați de soții Șoșoacă cer și intervenția oficialilor Uniunii Europene în acest caz. O reacție dură a avut și premierul Nicolae Ciucă. Acesta condamnă intimidarea jurnaliștilor și cere soluționarea cazului de urgență. 

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Politică Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel