Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Şoşoacă vrea să îl viziteze pe Liviu Dragnea: "Nu sunt lăsată! Apropo, reziştilor, pe unde sunteţi?"
WhatsApp
Diana Şoşoacă vrea să meargă în vizită la fostul şef PSD, Liviu Dragnea, închis la penitenciarul Rahova. Fosta senatoare AUR vrea să vadă abuzurile la care este supus.

"Să vă spun de ce s-au speriat. Cu două zile înainte de scandal, am primit un telefon, telefoanele noastre sunt ascultate, eram la birou. Era cineva din partea domnului Dragnea. Vă mai aduceți aminte de domnul Dragnea? OUG 13? PSD real?

Mi s-a comunicat că împotriva lui se petrec abuzuri la penitenciar și că mi se solicită să mă duc să văd halul în care este tratat Dragnea. Și am acceptat. Săptămâna aceasta trebuia să mă duc la penitenciar să văd în ce hal nu se respectă legea în penitenciare, pentru că am nenorocit penitenciarele din România cu sesizările mele şi cu solicitările  de anchete în penitenciare. (...) Eu săptămâna asta trebuia să mă duc în vizită la Dragnea să văd abuzurile cu care am fost sesizată.

Apropo, reziştilor, pe unde sunteţi? Că eraţi 300.000. Arăta Rareş Bogdan cum creştea numărul din Piaţă, cum aprind luminiţele. Mă întrebam cum s-au adunat atâţia, cum au ştiut să pună luminiţele alea pe cer toţi odată, 300.000 de oameni, ce telepatie funcţionează între ei. Păi, nu vă e ruşine? Şui îl trimiteţi pe Ceauşescu după mine... Apropo, pe domnul ăla care face atâta scandal de ce nu îl arestează nimeni? Sunt unii care au voie şi care sunt trimişi de sistem să provoace. Credeţi că nu ştiu? Ştiu foarte bine ce vă spun.

Da, domnule Dragnea, se pare că nu sunt lăsată să vin la dumneavoastră să văd halul în care își bat joc de dvs. și de ceilalți deținuți. Orice deţinut este om şi orice om are dreptul să i se respecte o minimă decenţă. Dar să-ți bați joc de un om, să-l umilești punându-l să-l pui să spele WC-uri, asta faceți cu deținuții politici. Îi umiliţi, îi scuipaţi, îi bateţi. Asta este România? UE ce face? Nu e MCV-ul ok? E chiar prea drăguţ MCV-ul cu România.

Mă acuzaţi că sunt rezist? Da, sunt rezistentă, dar nu ca reziştii cu luminiţele, că pe mine nu m-a plătit nimeni.

Nu merge! Acest live este provocat de un telefon prin care mi s-a spus 'potoleşte-te, ai grijă, deja în acest moment se lucrează la prelucrarea unui dosar penal copilului tău'. Băi, băieţi, sunt cu ochii pe voi. Un fir de păr dacă este atins de cineva din capul copiilor mei, dau şi mai mult din tot ce am. Nu vă jucaţi cu mine!

Cumva tot ajung la domnul Dragnea”, a spus Diana Șoșoacă.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Politică Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel