Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Şoşoacă, SCANDAL monstru în Parlament. A sunat la 112: "M-au LOVIT! M-au învinețit!"
WhatsApp
Senatorul Diana Şoşoacă este subiectul unui nou scandal în Parlament unde a refuzat să poarte o mască conformă în sala de şedinţe unde urma să fie astăzi audiată chiar pentru nerespectarea normelor sanitare. Ea nu a fost lăsată să intre în sală și acuză a fost lovită.
Diana Șoșoaca a făcut scandal monstru in Parlament. A sunat la 112 să spună că e agresată

Fosta senatoare AUR urma să fie audiată în Comisia Juridică după ce PNL a sesizat Biroul permanent al Senatului de faptul că Diana Şoşoacă refuză să se conformeze cu regulile sanitare obligatorii şi au acuzat-o de "derapaje" de comportament.

Aceasta s-a prezentat astăzi la audierea sa cu o mască de plastic neconformă şi nu a fost lăsată să intre. Nici când i s-a oferit un set de măşti de unică folosinţă senatoarea nu a acceptat, potrivit imaginilor difuzate de Digi24.

 

Diana Şoşoacă acuză că a fost agresată

 

Diana Şoşoacă a reclamat din nou că a fost bruscată şi a sunat la poliţie să spună că a fost agresată.

"Am mască. Cine îmi interzice să intru? Am mască! Dacă doamna Scântei a dat dispoziție ca eu să fiu bătută la ușă, în momentul ăsta am chemat 112. Am fost agresată și m-au lovit și la picioare. Am chemat 112. Doamna Scântei va avea plângere penală pentru instigare la violență împotriva mea.

Am fost lovită de acești doi oameni. Nu vă este rușine? Cine sunt ăștia doi de aici care și-au permis să mă lovească? Voi sunteți cei care instigați la violență. 

Mi-au învinețit picioarele!

"Cum este posibil să dai peste picioarele mele? Să trânteşti uşa, să mă îmbrânceşti şi să mă împingi? Am pus piciorul să intru, să deschid uşa. Cum să opun eu rezistenţă? Te poţi pune cu doi haidamaci? (...) Nu am forţat, este dreptul meu de a intra în sală", a spus Diana Şoşoacă jurnaliştilor aflaţi pe holul Parlamentului.

 

Acuzaţiile care i se aduc Dianei Şoşoacă

 

Biroul permanent al Senatului a trimis, pe 6 aprilie, Comisiei juridice sesizarea grupului PNL prin care se solicită analizarea "derapajelor" de comportament ale senatoarei Diana Şoşoacă în Parlament.

"Grupul parlamentar din Senat al Partidului Naţional Liberal vă propune eliminarea unei probleme care se perpetuează de la începutul legislaturii în Parlamentul României: comportamentul necorespunzător, nociv şi neregulamentar al doamnei senator Diana Iovanovici-Şoşoacă. (...) Este inadmisibil să mai tolerăm ca parlamentarul Diana Iovanovici-Şoşoacă să sfideze orice normă legală şi orice regulă a bunului-simţ în cea mai prestigioasă instituţie a ţării, în care fiecare dintre noi, la fel ca şi domnia sa, este legitimat prin votul electoratului. O asemenea atitudine reprezintă o gravă ofensă adusă atât Parlamentului, cât şi românilor", se arată în sesizarea senatorilor PNL, adresată grupurilor parlamentare ale USR-PLUS, UDMR, PSD şi AUR.

Potrivit senatorului PNL Alina Gorghiu, PSD s-a abţinut la votul din Biroul permanent de sesizare a Comisiei juridice a Senatului.

"E păcat că PSD încurajează genul acesta de comportament prin abţinere", a spus ea.

În sesizare se mai arată că Şoşoacă "încalcă măsurile sanitare, nu poartă mască de protecţie în sala de plen a Senatului, dând în permanenţă dovadă de iresponsabilitate".

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Politică Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel