Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Șoșoacă, scandal în cazul morții lui Bogdan Stanoevici. Senatoarea AUR, la Parchet: Se OPUNE incinerării fostului ministru al diasporei
WhatsApp
Diana Sosoaca și un grup de membri AUR au mers joi seară în față locuinței lui Bogdan Stanoevici, de unde a fost alungată chiar de vecinii fostului ministru al diasporei. Ea a mers astăzi pentru a depune plângere penală

Diana Șoșoacă a provocat un scandal uriaș după ce a făcut câteva declarații șocante la înmormântarea lui Stanoevici. Senatoarea susține că nu Covid-19 a fost cauza morții fostului ministru și este de părere că un infarct l-a răpus pe actor.

Ea a fost în centrul unui scandal uriaș la înmormântarea fostului ministru, unde a ținut să facă dezvăluiri neașteptate. Apropiații lui Stanoevici au răbufnit și au sărit la bătaie cu Diana Șoșoacă și cu preotul care ținea o slujbă în fața casei politicianului.

Șoșoacă  se opune incinerării corpului neînsuflețit al fostului ministru al diasporei și spune că „se doreşte incinerarea, ca să nu mai poată fi găsită nicio dovadă“.

Șoșoacă: „Se doreşte incinerarea, ca să nu mai poată fi găsită nicio dovadă“

 

„Deja am fost contactată de anumite persoane cu care mă voi întâlni pentru probe. Pe data de 8 decembrie testul era negativ, apoi a luat o infecţie, dar s-a infectat şi cu alte infecţii nosossocom, iar tratamentul pentru bolile de care suferea toată viaţa nu a fost aplicat. Ar trebui să ne spună mare GCS ce e cu acele protocoale care impune tratamentul Covid cu prioritate faţă de celelalte afecţiuni.

Eu consider în acest moment că este moarte suspectă şi o spun ca avocat şi ca cetăţean, nu ca membru al unui partid. Solicit organelor de anchetă să intervină de urgenţă şi să se facă autopsia, pentru că nu ştiu dacă ştiţi, se doreşte incinerarea, ca să nu mai poată fi găsită nicio dovadă”, a declarat Diana Șoșoacă.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Politică Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel