Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Șoferul drogat, filmat înainte de accidentul de la 2 Mai: „Am businessuri de mai mulți bani decât o să aveți voi dacă faceți foamea cu pateu toată viața“
WhatsApp
Matei-Vlad Pascu, tânărul care a provocat accidentul de la 2 Mai și i-a ucis ce Sebi și Roberta, cei doi tineri studenți la Geografie, apare într-un videoclip postat pe rețelele sociale în care se laudă nu doar cu substanțele pe care le consumă, dar și cu banii săi. 

Matei-Vlad Pascu apare alături e o fată și se laudă cu banii și cu afacerile pe care le are pe numele său. Fata din clip vorbește despre substanțele interzise pe care le folosește alături de Matei-Vlad Pascu pentru a se droga.

„Am fost deranjat de aceste... Și tind să fac dovada faptului că pe numele meu există, în momentul de față, businessuri de mai mulți bani decât o să aveți voi dacă o să faceți foamea cu pateu toată viața... Și ăștia-i fac într-o lună“, spune Vlad Pascu în clipul în care mai apare alături de o altă tânără. Videoclipul  fost postat pe rețeaua socială Reddit.

Potrivit unor surse, aceasta ar fi fiica unei doctorițe.

Aceasta îi spune, în timp ce îi întinde o cutie cu pastile: „Ah, Raul, uite! Astea sunt pentru tine, că știu că le căutai ieri...” Apoi fata completează, cu referire la substanțele interzise,: „...* este viața noastră! Noi nu suntem toxicomani, noi suntem...*” (n.r. * - substanță al cărui nume nu îl vom dezvălui).

Vlad Pascu a postat pe contul personal de Instagram și alte fotografii, în care apare în haine scumpe, cu bijuterii de dimensiuni mari, ceasuri Rolex, teancuri de bani și bolizi de lux. Într-o poză, băiatul poartă un tricou pe care scrie „Drugs are my Life” („Drogurile sunt viața mea”).

2. -imagine fara descriere- (drugsmylfile.PNG)

„Imprimeul “Drugs are my life. Channing University. School of Pharmacy” este un îndemn clar la consumul de droguri sintetice, din aceeași categorie cu cele identificate azi în organismul lui. Tricoul este produs în atelierul creatorului de modă de lux american Mike Amiri și costă în jur de 300 €.

Tot la acea vreme (2021), dumnealui purta în picioare și niște leather high trainer sneaker boots, marca Louis Vuitton de 3000 €, preț de catalog, pe care îi afișa opulent, cu talpa ridicată, să se vadă firma. Dar nu e ilegal să porți haine scumpe.

Aaaa, și era să uit. În aceeași foto, fumează ceva, cocoțat pe un bloc, iar mie, în deformarea mea profesională, mi se pare că o obiectul pe care îl are în gură seamănă izbitor cu un joint. Și toate acestea erau expuse pe Insta, sub nasul părinților“, consideră Cătălin Țone, exert antidrog, într-o postare pe Facebook. 

Mama tânărului drogat care a ucis alți doi tineri lovindu-i cu mașina la 2 Mai, poze pe Instagram cu fiul său în care acesta se uita în gol și fuma

Tânărul care a ucis alți doi tineri, drogat fiind la volanul unei mașini cu care a intrat într-un grup de pietoni, a fost crescut cu principii... foarte liberale, lucru care resiese din pozele postate de mama acestuia contul personal de Instagram.

 

Părinții lui Vlad Pascu, tânărul care a curmat două vieți în tragedia de la 2 Mai: „Sufletul ne este pustiit, trăim o suferință fără margini“

 

„Nu există pe lumea aceasta decât unsingurcopil perfect, și fiecare mamă îl are“ este citatul scris pe una dintre imaginile pe care Miruna Pascu o avea postată pe pagina ei de Instagram, alături de altele, mai vechi, cu fiul ei.

 

„Dacă vă întrebați de ce copii pleacă din țară, este din cauza voastră, că nu ne oferiți un trai mai sigur“: Lacrimi și revoltă la înmormântarea tinerilor uciși de șoferul drogat

 

3. -imagine fara descriere- (mirun.png)

În câteva din fotografiile postate de aceasta, din vremea când tânărul încă nu împlinise 18 ani, apar câteva poze cu acesta în care se uită în gol, cu o țigară aprinsă în gură. 

 

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Știri Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
Crossuri parteneri
ParintiSiPitici.ro
10 dec 2023, 12:58
DefenseRomania.ro
01 dec 2023, 12:52
DCNews.ro
10 dec 2023, 18:16
Astrosens.ro
01 dec 2023, 12:55
DCMedical.ro
10 dec 2023, 10:46
DefenseRomania.ro
01 dec 2023, 12:52
DCNews.ro
10 dec 2023, 18:16
ParintiSiPitici.ro
10 dec 2023, 12:58
Spectacola.ro
08 dec 2023, 14:00
DCMedical.ro
10 dec 2023, 10:46
Spectacola.ro
08 dec 2023, 14:00
Astrosens.ro
01 dec 2023, 12:55
RadioDCNews.ro
07 dec 2023, 20:03
DCBusiness.ro
10 dec 2023, 17:44
RadioDCNews.ro
07 dec 2023, 20:03
DCBusiness.ro
10 dec 2023, 17:44