Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Șofer român, mort în Anglia: Adrian lucra de doar trei zile: „Ai murit departe! Pentru niște amărâți de bani“
WhatsApp
Tragedie pentru o tânără din Italia. Fratele ei, Adrian, șofer de camion, a murit în Anglia. Lucra de doar trei zile la noua companie. Mirela se străduiește acum să adune banii necesari pentru a-l aduce acasă pe Adrian și a-l înmormânta alături de mama lor.

„S-a dus prea devreme, un suflet drag, o inimă bună… De ce ai plecat copile? Mai voiam s mai stăm de vorbă... să mai povestim… să mai râdem… să ne spui aventuri din cursele tale.

Viața a fost cruda cu tine. Nu te vom uita niciodată! Ai murit departe! Pentru niște amărâți de bani, dar o sa te aducem acasă, unde ai crescut și unde îți plăcea.

Mergi liniștit lângă mama ta, sunt sigur ca o sa aibă grija de tine.

Rog pe toți cu suflet mare sa punem mâna de la mână, după posibilități, sa îl îngropăm creștinește, în țara noastră. A murit in Anglia, într-o cabina blestemata de TIR.

O are doar pe sora lui, e în Italia, dar nu are posibilitate sa-l aducă singură, are nevoie de sprijin din partea oricui cu suflet mare. Vă doresc sa nu aveți nevoie de astfel de ajutoare niciodată! IBAN IT74Q0305801604100571531441 Maria Mirela Pistol“ este un mesaj postat de un cunoscut al lui Adrian pe un grup de socializare.

Șofer român, mort în Anglia, după trei zile de muncă

 

Adrian era din Fălticeni, însă lucra ca șofer pe comunitate de mai mult timp. Maria Mirela, sora lui, este stabilită în Italia și are nevoie de ajutor pentru a repatria trupul neînsuflețit al fratelui său și a-l aduce lângă cel al mamei lor.

„Fratele meu a decedat in cabina de TIR unde muncea de numai 3 zile. Cu mare durere în suflet apelez la oricine mă poate susține în momentul de față. Suma de care avem nevoie nu este foarte mare, deoarece s-au strâns deja ceva bănuți. Prietenii s-au mobilizat și sunt alături de mine. Vă mulțumesc“, este mesajul Mirelei postat pe site-ul dedicat acestor feluri de într-ajutorări, gofundme.com.

„Ai murit departe! Pentru niște amărâți de bani“

 

Reacțiile și mesajele de condoleanțe nu au întârziat să apară:

„Adrian, în loc sa ne chemi la nunta ta, ai ales sa ne frângi inimile tuturor de tristețe și neputință... acum cred ca te uiți la noi și râzi de fiecare“

„Sincere condoleanțe familiei!! Ne-am cunoscut in Austria… Un tip deosebit… Dumnezeu să-l odihnească in pace“

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Știri principale Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel