Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Șofer român de camion implicat într-un accident mortal. A lovit un elev și a fugit de la locul faptei
WhatsApp
Un tragic accident s-a produs vineri dimineața, 23 februarie, în localitatea Bussana din Sanremo, Italia, când un șofer român de camion a lovit mortal un elev de 17 ani și a fugit de la locul accidentului.
Carambol cu cinci mașini în Pitești: O femeie care se afla pe stradă a fost rănită

Accidentul s-a petrecut puțin după ora 7:00 dimineața, în apropierea rampei de acces spre strada Valle Armea, unde adolescentul, însoțit de sora sa de 15 ani, se îndrepta către școală.

Potrivit informațiilor furnizate de presa străină, camionul cu număr de înmatriculare românesc transporta țevi de oțel și a părăsit locul accidentului imediat după impact. Motivele pentru care șoferul a decis să fugă nu sunt încă pe deplin clare, cu toate că se presupune că acesta ar fi putut fi cuprins de panică sau ar fi avut alte considerente.

 

Românul a fost reținut de autorități

 

Autoritățile au reușit să-l identifice și să-l rețină ulterior pe șofer, datorită descrierilor camionului furnizate de un martor ocular. În timpul interogatoriului poliției, șoferul, cetățean român, a declarat că nu și-a dat seama de producerea accidentului, afirmând că tocmai terminase de livrat marfa la o companie locală.

În urma incidentului tragic, camionul implicat a fost confiscat, iar șoferul a fost transportat la spital pentru efectuarea examinărilor medicale standard. Între timp, victimele, ambii elevi, locuitori ai localității Triora din regiunea Liguria, fuseseră acordați primul ajutor pe loc și transportați în stare critică la spitalul Borea din Sanremo, în cod roșu.

Cu toate eforturile depuse de echipele medicale, tânărul de 17 ani nu a mai putut fi salvat. Sora sa, grav rănită în urma impactului, a fost transferată la spitalul din Pietra Ligure din cauza multiplelor și severele traumatisme suferite.

Autoritățile locale continuă investigațiile pentru a clarifica circumstanțele exacte ale acestui tragic incident și pentru a stabili responsabilitățile legale în conformitate cu legea italiană. Comunitatea locală și-a exprimat profundul regret și compasiunea față de familia și prietenii celor doi adolescenți afectați de această tragedie și a solicitat măsuri ferme pentru prevenirea unor astfel de evenimente în viitor.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Internațional Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel