Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Site-ul StiriDiaspora.ro a atins pragul de 200 000 de CITITORI UNICI pe zi. Vă MULȚUMIM !
WhatsApp
Site-ul StiriDiaspora.ro a atins un prag important: 200 000 de cititori au accesat site-ul într-o singură zi pentru a afla ultimele noutăți care privesc Diaspora sub toate aspectele sale. 

Sub deviza "Românii împreună!", site-ul StiriDiaspora.ro a devenit cel mai accesat site dedicat românilor din afara granițelor țării. 

Drumul până la această realizare a fost unul greu, cu o muncă asiduă, însă miile de mesaje primite de la dumneavoastră ne oferă satisfacția supremă și ne obligă să fim la fel de atenți la problemele pe care ni le semnalați, riguroși și neîndurători cu derapajele celor aflați la putere. 

Pe tot parcursul alegerilor europarlamentare și chiar după terminarea lor, românii din Diaspora ne-au trimis povești de la secțiile de votare, materiale foto și video cu problemele întâmpinate, iar redactorii noștri au fost în permanență legătură cu cele mai fierbinți zone ale Europei. 

Totodată, pe StiriDiaspora.ro v-am oferit povești de succes ale românilor din Diaspora, dar și momente uneori triste, tragice, ori evenimente inedite cu românii din afara granițelor țării.

Vă mulțumim că sunteți alături de noi. Echipa StiriDiaspora.ro se va afla non stop la datorie pentru dumneavoastră ! 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Știri Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel