Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Simona Gherghe, în lacrimi, în direct: „Chemați Poliția! Sunați la 112! Să nu plece din sediu!”
WhatsApp
Cazul tinerei din Constanța care este acuzată că a sustras mii de euro din donațiile unei fetițe diagnosticată cu leucemie a revoltat-o pe Simona Gherghe.

În direct, în cadrul emisiunii „Acces Direct”, Simona Gherghe le-a spus colegilor să cheme poliția, atunci când a văzut că tânăra refuză să le dea banii strânși din donații părinților fetiței, informează a1.ro.

„Stați un pic, că vreau să rezolv acum, că altfel izbucnesc. Sunt bani strânși în numele ei. De ce ați strâns banii pentru acest copil, dacă nu îi dați. Sunteți o escroacă. Chemați Poliția. Sunați la 112, vă rog frumoasă. Să nu plece din sediu. Nu ne jucăm cu viața unui copil bolnav”, a spus Simona Gherghe.

Florentina Gavrilă, o tânără din Constanța, bolnavă și ea de leucemie, a deschis zeci de strângeri de fonduri pentru multe cazuri de copii și adulți cu boli grave, pentru a-i ajuta să urmeze un tratament în țară sau străinătate. Unul dintre conturile de Facebook deschise a fost pe numele fetiței Adelina Juncu, în vârstă de 11 ani din Piatra-Neamț, bolnavă de leucemie.

 

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Știri Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel