Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Sezonul Pești 2023: Ce zodii vor suferi o transformare totală. Previziunile astrologilor
WhatsApp
Sezonul Pești 2023. Soarele și-a început călătoria prin teritoriile Peștilor, semnul vindecării interne. Această energie va afecta mai mult unele semne ale zodiacului care se pot aștepta la o schimbare reală.
Sezonul Pești 2023: Ce zodii vor suferi o transformare totală. Previziunile astrologilor

Oamenii care s-au născut sub zodia Pești nu vor fi singurii cei mai afectați de vibrațiile mistice ale acestui anotimp. Gemenii, Fecioarele și Săgetătorii vor suferi o mare transformare înainte de primăvară.

Ciclul Peștilor este perioada din an în care este cel mai probabil să ne dăm drumul imaginației. Pe măsură ce Soarele trece prin acest semn guvernat de Neptun, planeta spiritualității și a iluziilor, devenim mai sensibili la ceea ce vine din interior, fie că este vorba de emoții sau vise.

Așa că nu este neobișnuit să îmbrățișăm latura noastră mai romantică, adică să exersăm iubirea de sine, să ne vindecăm în interior, să acordăm atenție intuiției și să confundăm faptele cu fantezia, explică astrologii.

Horoscop special. Ce complimente iubește partenerul tău să audă, în funcție de zodie

 

Sezonul Pești 2023: Ce zodii vor experimenta o transformare

 

Gemeni

Călătoria Soarelui în Pești ajunge chiar în sectorul carierei și reputației tale. Asta te va face să evaluezi cât de mulțumit ești în aceste domenii ale vieții. Este posibil ca visele tale profesionale să îți bată din nou la ușă, poate că unele dintre ele nu s-au împlinit.

Este un moment bun să-ți asumi mai multe responsabilități și să urci. Dacă ai dificultăți, ascultă-ți intuiția sau intră în contact cu latura ta mai spirituală.

Fecioară

Deoarece semnul tău este opusul Peștilor, s-ar putea să întâmpini provocări mari pe măsură ce se desfășoară acest sezon. Cu toate acestea, perspectiva pare promițătoare, deoarece veți deveni mai înțelept și mai puternic.

Horoscopul spune că s-ar putea să te confrunți cu teste grele în relațiile personale, care vor schimba dinamica unora dintre ele. Depășirea lor te poate conduce să faci pași importanți, cum ar fi să te logodești sau să decizi să te muți cu partenerul tău.

Săgetător

Zodia ta va avea mai multe responsabilități acasă, adică dacă ceva nu funcționează este momentul să-l repari chiar acum, nu doar la nivel material, ci și emoțional. S-ar putea să descoperi că unii membri ai familiei tale – bunici, părinți, frați sau copii – au nevoie de mai multă atenție.

Pești

Fiind sezonul tău simți mai multă vitalitate. Întoarcerea ta la Soare a început și este ocazia de a arăta cât de puternică este personalitatea ta. Horoscopul spune că este momentul oportun pentru a elimina obiceiurile autodistructive.

Energia planetară te va ajuta să începi o nouă dietă sau o rutină de exerciții fizice, precum și să stabilești intenții care se aliniază cu valorile tale.

Numerologie 2023: Descifrează-ți numărul personal al anului și vei ști cum îți va fi afectat destinul

 

--------------------------------------------------------------

Dacă doriți să fiți notificați direct pe Whats App, atunci când apare un HOROSCOP nou, intrați pe grupurile de WhatsApp ale StiriDiaspora accesând următoarele linkuri:


- https://chat.whatsapp.com/LgDKgCCyLosIAubzFh37I3  

- https://chat.whatsapp.com/K2uzTZqpq1uHbtoRlny8qH  

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Lifestyle Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel