Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Senator PNL: Susținătorii lui Orban nu participă la ședința Parlamentului pentru citirea moțiunii
WhatsApp
Senatorul PNL Virgil Guran a declarat că liberalii care îl susțin pe Ludovic Orban la Congresul din 25 septembrie nu vor participa la ședința de joi a Parlamentului, unde ar urma să fie citită moțiunea de cenzură USR PLUS-AUR.

PNL va ajunge să fie ghidonat de PSD, spune, la RFI, senatorul liberal Virgil Guran, susținător al lui Ludovic Orban la Congresul din 25 septembrie. El declară că tabăra Orban nu va participa la ședința de joi a Parlamentului, unde ar urma teoretic să fie citită moțiunea de cenzură USR PLUS-AUR.

„Astăzi (joi - n.r.) noi nu mergem la plenul comun. Noi ne-am hotărât, cel puțin susținătorii lui Ludovic, ne-am hotărât să nu mergem, să nu participăm la moțiune, să arătăm că de fapt noi nu vrem să dăm jos Guvernul nostru (...). Pentru a demonstra că noi nu dorim acest lucru, pentru că din păcate, se folosește în această competiție internă, se acreditează ideea că noi, cei care îl susținem pe Ludovic Orban, vrem să dăm jos propriul Guvern. Nu este adevărat și vom demonstra că nu este adevărat”, a spus Virgil Guran.

Senatorul crede că PNL a ajuns la mâna PSD-ului, pentru rămânerea la guvernare. „Din păcate, cred că vom ajunge să ne ghidoneze PSD-ul din spate”.

Întrebat dacă asta ar însemna un Guvern minoritar susținut de PSD, Virgil Guran a răspuns: „Cam așa, spre așa ceva se pare că se îndreaptă treaba și vă spun că suntem foarte deranjați și supărați, pentru că asta nu-i democrație”, potrivit Mediafax.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Politică Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel