Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Senator AUR, surprins dormind în Parlament: "Eram în poziția vishuddha chakra, activează conexiuni mintale speciale"
WhatsApp
Sculptorul Mircea Daneasa, senator AUR de Suceava, ar fi fost surprins dormind în Parlamentul României, în prima săptămâna de mandat. Într-o imagine publicată de presă locală se vede că parlamentarul stă cu ochii închiși, bărbia în piept. Senatorul nu purta masca de protecție.
senator_mircea_daneasa

Imaginea a fost publicată de site-ul stirisuceava.net. Parlamentarul a explicat că nu dormea, ci că se află într- poziție care îi stimula creativitatea.

"Acolo este Camera Deputaților. Eu eram lângă un deputat AUR și poziția aia înseamnă presiune pe stern. Asta activează ceea ce în sanscrită se numește. Asta activează conexiunile mintale speciale. Poeții o folosesc pentru inspirație, când vor să scrie. Contextul: eram în Camera Deputaților, cu o seară înainte de ultima zi parlamentară, când s-au votat comisiile de interpelare a miniștrilor. Ședința s-a terminat pe la două noaptea. Grupul parlamentar de deputați AUR a părăsit sala în semn de protest, era noapte târziu. La noi, la Senat, se terminase activitatea și noi nu am protestat, am stat până la sfârșit. M-am dus apoi în Camera Deputaților să văd care este atmosfera. Că să îmi dau seama pe cont propriu de ce au plecat. Am stat mult acolo. Eram obosit, dar nu îmi era somn. Mă incitasera războaiele acelea feroce și voiam să văd cum se concluzionează. S-au concluzionat că cei care aveau majoritatea au făcut cum au vrut. Nu dormeam acolo. Îmi pregăteam niște idei pentru a două zi la interpelare. Aveam interpelare la comisia Buget-Finanțe-Bănci și mă gândeam dacă este oportun să pun întrebări negative sau să fac o interpelare pozitivă și mi-am construit două direcții cu fraze adecvate. Asta mi-a prins bine", a declarat parlamentarul sucevean pentru Adevărul.ro.

Mircea Daneasa, de 65 de ani, este sculptor, autorul statuii "Bucovina înaripată", din centrul municipiului Suceava. Senatorul se află la primul mandat. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Politică Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel