Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Secretarul de stat care a provocat un accident în Timiş a demisionat înainte să îl dea afară Ludovic Orban
WhatsApp
Valeriu Lupu a demisionat, vineri, din funcția de secretar de stat, în contextul în care polițiștii au deschis un dosar penal pe numele său, după ce acesta a avariat o mașină și a refuzat testarea cu aparatul alcooltest. Ludovic Orban anunțase anterior că a decis să îl demită din Guvern pe Lupu.
sursa foto: Facebook

„Vă informăm că Organizația PMP Timiș a luat la cunoștință cu regret despre accidentul rutier soldat cu avarierea unui autoturism staționat petrecut astăzi în Timișoara în care conducătorul auto a fost domnul Lupu Valeriu, secretar de stat în cadrul Ministerului Transporturilor susținut de către organizația noastră. PMP Timiș se delimitează de orice acțiune/incident în care sunt implicați membrii/susținătorii PMP și asigură cetățenii de integritate și onestitate membrilor aăi indiferent de poziții și funcții. Orice încălcare a legii și moralei creștine nu este tolerată. În urma evenimentului creat, domnul Lupu Valeriu și-a înaintat demisia cu data prezentei din funcția de secretar de stat din cadrul Ministerului Transporturilor”, transmite PMP Timiș, într-un comunicat de presă, potrivit Mediafax.

Premierul Ludovic Orban a declarat vineri, pentru Mediafax, că a decis să îl demită pe Valeriu Lupu, secretarul de stat în Ministerul Transporturilor, cercetat penal după ce a avariat o mașină și a refuzat testarea cu aparatul alcooltest, dar și prelevarea de probe biologice.

„Am decis să îl demit”, a declarat Ludovic Orban, pentru Mediafax.

Polițiștii din Timișoara au deschis, vineri, un dosar penal pe numele lui Valeriu Lupu, secretar de stat în Ministerul Transporturilor, după ce acesta a refuzat să sufle în alcooltest și să îi fie prelevate probe biologice pentru stabilirea alcoolemiei, după ce provocat un accident.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Politică Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel