Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Se dezbate moțiunea PSD împotriva ministrului Cristian Ghinea: "Este un banc prost. Sunt cinci mari minciuni"
WhatsApp
Textul moţiunii este un banc prost, sunt cinci mari minciuni în document care se pot verifica uşor din informaţii publice, a declarat ministrul Investiţiilor şi Proiectelor Europene, Cristian Ghinea, în plenul Camerei Deputaţilor, la dezbaterea moţiunii simple depuse de PSD împotriva sa.

"Am citit textul moţiunii. Este un banc prost. Am tot spus la dezbaterile din comisiile de afaceri europene că ar fi bine să discutăm pe bune, serios, aşezat despre fondurile europene. Văd şi azi aici că nu am cu cine. Domnule Ciolacu, să nu publicaţi pe Facebook textul moţiunii că vă suspendă contul pentru fake news", a declarat ministrul Investiţiilor şi Proiectelor Europene.

* ORA 16,18 Camera Deputaţilor: A început dezbaterea moţiunii simple a PSD împotriva ministrului Cristian Ghinea

Plenul Camerei Deputaţilor s-a întrunit, luni, pentru a dezbate moţiunea simplă a PSD împotriva ministrului Investiţiilor şi Proiectelor Europene, Cristian Ghinea, votul urmând să fie dat marţi.

Moțiunea, citită de Cristina Prună

 

Şedinţa este condusă de vicepreşedintele Camerei Deputaţilor Cristina Prună, care a anunţat că şi-au înregistrat prezenţa 178 de deputaţi. Este prezent şi ministrul Cristian Ghinea.

Textul moţiunii simple este citit în plen de către deputatul PSD Ştefan Muşoiu.

Guvernul are la dispoziţie 50 de minute pentru susţinerea punctului de vedere, iar timpul alocat PSD este de 19 minute, PNL - 16 minute, USR - 9 minute, AUR - 5 minute, UDMR - 3 minute, grupul minorităţilor - 3 minute şi deputaţii neafiliaţi - un minut.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Politică Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel