Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Şcrob sau ouă jumări cu smântână. Mic dejun rapid şi săţios
WhatsApp
Şcrobul sau ouăle jumări sunt o idee de mic dejun ideală pentru cei care se grăbesc dimineaţa dar îşi doresc un mic dejun săţios şi plin de proteine.
Şcrob / Ouă jumări (sursa foto: Pixabay)

Şcrobul este o reţetă veche, dar încă are mulţi 'fani' care au învăţat-o de la bunici sau părinţi.

Citeşte şi: Plăcintă cu usturoi caramelizat: O nebunie de rețetă, plină de arome și savoare, nu poți să-i reziști

Şcrob/ Ouă jumări. Ingrediente

2-3 ouă

2 linguri de smântână grasă

1 praf de sare

Vezi și:  Dulceață de lapte sau rețeta pentru Dulce de Leche: Cum se prepară acasă cea mai fină cremă de lapte. Este irezistibilă!

 

Ingrediente la alegere

brânză sărată mărunţită

caşcaval ras

şuncă

Citeşte şi: Chiroşte sau colţunaşi ca la bunica. Gustarea perfectă pe care toată familia o va iubi

Mod de preparare

Se zbat ouăle apoi se adaugă celelalte ingrediente pe rând şi se amestecă.

Se pun ouăle într-o tigaie cu puţin ulei sau unt încins şi se amestecă încontrinuu cu o lingură de lemn.

Se găteşte timp de 5 minute la flacără mică spre medie, când se întăreşte compoziţia.

După preferinţe, se poate adăuga verdeaţă proaspătă deasupra şi smântână sau bruschete.

Citeşte şi: Tocinei - reţetă simplă şi delicioasă din cartofi

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Lifestyle Vezi toate articolele
pixel