Şcrobul este o reţetă veche, dar încă are mulţi 'fani' care au învăţat-o de la bunici sau părinţi.
Citeşte şi: Plăcintă cu usturoi caramelizat: O nebunie de rețetă, plină de arome și savoare, nu poți să-i reziști
2-3 ouă
2 linguri de smântână grasă
1 praf de sare
Ingrediente la alegere
brânză sărată mărunţită
caşcaval ras
şuncă
Citeşte şi: Chiroşte sau colţunaşi ca la bunica. Gustarea perfectă pe care toată familia o va iubi
Se zbat ouăle apoi se adaugă celelalte ingrediente pe rând şi se amestecă.
Se pun ouăle într-o tigaie cu puţin ulei sau unt încins şi se amestecă încontrinuu cu o lingură de lemn.
Se găteşte timp de 5 minute la flacără mică spre medie, când se întăreşte compoziţia.
După preferinţe, se poate adăuga verdeaţă proaspătă deasupra şi smântână sau bruschete.
Citeşte şi: Tocinei - reţetă simplă şi delicioasă din cartofi
[citeste si]
Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News