Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
SCRISOARE pentru Toader de la președintele Comisiei pentru șefia Parchetului European
WhatsApp
Ministrului Justiției, Tudorel Toader, a primit o scrisoare de la Ulrike Haberl – Schwarz, președintele Comitetului de selecție a candidaților pentru șefia Parchetului European (EPPO).

„Dna Kovesi a fost selectată pe primul loc de comitetul de selecție mai ales datorită experienței profesionale – inclusiv poziții manageriale, luând în calcul cererile specifice.

Citește și Toader, scrisoare ÎMPOTRIVA lui Kovesi trimisă către miniștrii Justiției din UE

De-a lungul carierei sale de procuror, dna Kovesi a dobândit experiență vastă în investigarea infracțiunilor financiare, inclusiv infracțiuni contra intereselor financiare ale UE, precum și criminalitate transfrontalieră. Ca Procuror general și procuror-șef al DNA, a demonstrat capacitate de a crea noi proceduri, de a motiva și dezvolta echipa la potențialul maxim și de a rezista la o presiune considerabilă.

Citește și Dosar Kovesi. Tudorel Toader, reacție de ULTIMĂ ORĂ

Comitetul de selecție a apreciat că realizările impresionante ale parchetelor pe care le-a condus sunt o expresie a calităților sale, dedicației și determinării sale. Cu un stil de comunicare clar și captivant, a convins comitetul de înțelegerea clară a provocărilor viitoare, de profesionalismul său și capacitatea de a construi un Parchet European independent și eficient”, se arată în documentul publicat de G4Media.

 

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Politică Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel