Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Schimbare radicală a lui Vlad Pascu. S-a tuns scurt și privește în jos în timpul procesului 
WhatsApp
Joi are loc, cel puțin teoretic, ultima înfățisare înainte de un verdict în procesul lui Vlad Pascu. 

Strategie pusă la punct cu avocații sau nu, Vlad Pascu are o înfățisare schimbată, transmit jurnaliștii aflați la fața locului. Acesta s-a tuns scurt și privește în jos pe parcursul înfățișării de joi.

Acesta ar fi trebuit să fie ultimul termen de judecată înainte de o primă sentința în cazul lui Pascu. Totuși, termenul pentru pronunțarea unei sentințe ar putea fi prelungit pentru că un nou judecător a preluat cazul. Asta după ce judecătoarea Ioana Ancuța Popoviciu s-a transferat la judecătoria Constanța, părăsind instanța din Mangalia. Judecătoarea a fost criticată după mai multe gafe în timpul procesului. La un moment dat a întrebat dacă unul dintre tinerii uciși în accident este în sală, iar la un alt termen al judecatei a întrebat dacă părinții Robertei, o altă fată decedată în accident, au fost prezenți la înmormântarea acesteia. 

Controversa din jurul judecătoarei a ajuns și la ministrul Justiției, Alina Gorghiu, care a cerut CSM să ia măsuri în cazul acesteia. După mutarea judecătoarei, dosarul a ajuns la un alt magistrat care ar putea avea nevoie de timp suplimentar pentru a studia dosarul. Acesta poate cere chiar și reînceperea de la zero a procesului. 

Dosarul Vlad Pascu - 2 Mai 

Reamintim că Vlad Pascu este judecat pentru uciderea a doi tineri și vătămarea corporală a altora, în urma accidentului care a avut loc aproape de localitatea 2 Mai, de lângă Vama Veche. Pascu era drogat și conducea cu viteză un autoturism de lux cumpărat de părinți. Încadrarea este la ucidere din culpă, deși procurorii și avocații acuzării au cerut judecarea lui pentru omor calificat, având în vedere circumstanțele agravante. Până să comită accidentul acesta avea numeroase filmulețe postate pe internet, acolo unde se lăuda că are bani și consumă diverse substanțe halucinogene. 

Cu dosar penal s-a ales și mama lui Vlad Pascu, cea care este acuzată că ar fi încercat să manipuleze martorii, astfel încât aceștia să depună declarații care să-l ajute pe fiul său. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Știri Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel