Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
SCANDAL la Eurovision România. Un artist se RETRAGE
WhatsApp
Nici o ediția a Eurovision fără scandal. De data aceasta, Mihai Trăistariu anunță ca se retrage din concursul Eurovision 2019. El susține, pe pagina lui de Facebook, că nu are încredere în obiectivitatea organizatorilor, fiind o situație neclară.

"In urma unei evaluari complete a Concursului Eurovision Romania 2019, organizat de TVR, am decis sa ma retrag din competitie.(...)

M-am inscris anul acesta in preselectii cu piesa Baya, reusind trecerea in Semifinale. Am ales pentru acest an o piesa ritmata pentru ca veneam dupa 5 luni de filmari TCDU - un show tv de succes, de la un alt post TV, unde am fost concurent si in cadrul caruia am interpretat live ... 16 artisti celebri, cu timbre vocale diferite, cu atitudini si personalitati diferite, astfel ca vocea mea a fost completata cu succes si de show !

Sunt un artist competitiv si am demonstrat asta prin fapte.

Pentru ca, in acest moment, nu mai am incredere in obiectivitatea organizatorilor concursului Eurovision Romania, data fiind situatia neclara, din start, in ceea ce priveste concurentii inscrisi - cei care au trecut preselectiile si cei care au fost favorizati ulterior - am decis sa ma retrag.

Nu pot continua un drum care prezinta multe "mistere ",  a scris Trăstariu pe Facebook.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Știri principale Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel