Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
SCANDAL în Senat. Tăriceanu nu a mai putut SUPORTA: "Nu e PROBLEMA noastră" Ca să fim clari!"
WhatsApp
Călin Popescu Tăriceanu a avut un schimb de replici cu senatorul USR, Mihai Goţiu, pe tema candidaturii lui Teodor Meleşcanu la şefia Senatului.
Sursa foto: captură Antena 3

"Până la un punct e distracitv acest vals, acest balans, în care domnul Tăriceanu este supărat că cei de la PSD au propus un membru al grupului ALDE. Domnule Tăriceanu, aveţi posibilitatea să îl excludeţi din grup pe domnul Meleşcanu dacă nu mai reprezintă acest grup. Pentru că ceea ce constat aici este faptul că continuaţi blatul cu PSD. Dacă nu îl susţineţi pe domnul Mleşcanu şi nu vă reprezintă grupul, aveţi ocazia să îl excludeţi în acest moment din grup ca să se încheie această dsicuţie. Dacă nu, asta înseamnă că, sub masca aceasta a scandalului, de fapt continuaţi să vă împărţiţi funcţiile împreună", a spus Mihai Goţiu, în plenul Senatului.

Călin Popescu Tăriceanu a ţinut să îi dea o replică imediat.

"Pentru colegul care a cuvântat, ori nu eraţi în sală, ori dormeaţi conform obiceiului bine cunoscut. Am spus acest lucru, că domnul Meleşcanu nu poate fi candidat la funcţia de preşedinte al Senatului decât cu condiţia, atenţie, decât cu condiţia să nu fie membru al ALDE. Dacă domnii de la PSD vor să îl considere candidat independent sau membru PSD cu drepturi depline, pot să o facă. Dar nu e problema noastră, ca să fim foarte clari!", a răspuns Tăriceanu.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Politică Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel