Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
SCANDAL, în direct. Liviu Pop i-a ÎNCHIS telefonul ÎN NAS unei moderatoare TV
WhatsApp
Senatorul PSD Liviu Pop s-a supărat de comparația făcută cu privire la declarațiile Vioricăi Dăncilă în legătură cu Laura Codruța Kovesi și Rovana Plumb, scrie Digi 24 . În ceea ce o privește pe fosta șefă a DNA, premierul a spus că nu o susține, pentru că are probleme la secția specială, dar nu o deranjează problemele în justiție ale fostului ministru.

Alina Manolache, jurnalist Digi24: „Dumneavoastră sesizați dubla măsură?”

Liviu Pop: „Eu nu vă înțeleg nici pe dumneavoastră, nici pe o parte a presei care face această corespondență între numirea doamnei Kovesi și numirea doamnei Rovana Plumb. La mine în Ardeal sunt niște vorbe: ce-are una cu cealaltă? Nu are absolut nimic”.

Jurnalist Digi24: „De ce sunt diferite?”

Liviu Pop: „Sunt și funcțiile diferite și persoanele diferite. Românii, în 26 mai, au spus fără penali în funcții publice. Doamna Kovesi are un dosar de urmărire penală, care n-a fost considerat nici de domnul Iohannis, nici de cei de la USR, nici de PNL ca fiind o problemă”.

Jurnalist Digi24: „N-ați zis dumneavoastră, cei de la PSD, că dacă ai dosar penal nu ești penal?”

Liviu Pop: „Noi am spus-o, dar Iohannis a spus fără penali”.

Jurnalist Digi24: „Și ar fi avut și doamna Rovana Plumb (dosar penal, n.red.) dacă n-ați fi apărat-o dumneavoastră”.

Liviu Pop: „Le luăm pe rând. Imaginea României riscă să fie afectată dacă procurorii sau judecătorii vor constata o condamnare pentru doamna Kovesi. Dânsa este în urmărire penală. Doamna Plumb a avut o urmărire penală retrasă de procurori, că și-au dat seama că nu este nimic”.

Jurnalist Digi24: „N-a fost o declarație retrasă de procurori, a fost o cerere de urmărire penală respinsă de Parlament”.

Pavel Popescu, deputat PNL: „L-aș ruga pe domnul Pop să intre într-un studio de televiziune după ce se documentează, măcar cu privire la colegii de partid”.

Liviu Pop: „... Opresc orice discuție cu asemenea persoane. Să aveți o si bună, la revedere!”

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Politică Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel