Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Șapte trucuri chinezești străvechi care te ajută să arăți mai tânără. Vor da rezultate imediat ce le vei pune în aplicare
WhatsApp
Cultura chinezească este un depozit de înțelepciune și de secrete care vă pot ajuta să trăiți mult și sănătos. Uneori, doar părul cărunt poate fi un indiciu al vârstei reale. Bineînțeles, cosmeticele bune pot ajuta să te facă să arăți mai proaspăt, dar este important să îți susții organismul și din interior.
Șapte trucuri chinezești străvechi care te ajută să arăți mai tânără. Vor da rezultate imediat ce le vei pune în aplicare / Foto: Unsplash

Poate că și tu ai admirat cel puțin o dată tenul impecabil al persoanelor asiatice. Dacă ești în acea categorie de oameni care ar da orice să își păstreze tinerețea pe chip, am dori să împărtășim cu tine câteva secrete care le ajută tinerețea să devină atemporală.

 

1. Aveți o zi vegană în fiecare săptămână

 

Chinezii ne uimesc adesea cu modul în care reușesc să rămână și să arate tineri. Actrița Xu Qing, la vârsta de 53 de ani, arată ca și cum nu ar avea mai mult de 30 de ani. Cu siguranță, chinezii cunosc câteva secrete.

Medicina tradițională chineză sugerează că unul dintre cele mai importante lucruri despre frumusețe și tinerețe este detoxifierea. Pe lângă consumul de alimente proaspete și evitarea obiceiurilor proaste, aceasta spune că a avea cel puțin o zi vegană pe săptămână poate fi foarte util.

Vezi și: Apa de rozmarin, trucul care face ravagii pe TikTok. Un doctor specialist a confirmat rezultatele amestecului și a explicat cum trebuie folosit

 

2. Nu adăugați sare în orez

 

Sarea ar putea fi un factor cheie în reacțiile imunitare alergice, spun cercetătorii. Un lucru atât de mic precum reducerea consumului de sodiu poate încetini îmbătrânirea. Chinezii nu pun sare în timp ce gătesc orezul.

Vezi și: Amestecă semințe de chia cu ulei din semințe de struguri. Acest truc va da rezultate cât ai clipi și este foarte sănătos

 


3. Beți ceai din frunze de lotus

 

Ceaiul din frunze de lotus poate fi servit atât ca un ceai rece, cât și cald. Acesta are multe beneficii, cum ar fi promovarea urinării, pierderea în greutate și ajutor în cazul problemelor de stomac. Este recomandat în special pentru cei care se îngrașă din cauza consumului de alimente grase și unsuroase. Specialiștii sugerează să se bea zilnic, pe stomacul gol, trei-patru căni de ceai din frunze de lotus.

Vezu și: Amestecă miere de albine cu ulei de măsline și cafea. Trucul de milioane care face cât cele mai scumpe ședințe la dermatolog

 

4. Practică Tai chi

 

Specialiștii spun că Tai chi poate diminua stresul, anxietatea și depresia și crește energia, rezistența și flexibilitatea. Poate fi un bun înlocuitor pentru yoga, deoarece este, de asemenea, conștient. Doar 10 minute pe zi sunt suficiente pentru a beneficia de Tai chi.

 

5. Folosiți o mască de față cu fasole mung

 

Dacă nu ați auzit niciodată despre utilitatea fasolei mung, iată încă un secret străvechi chinezesc. Pur și simplu zdrobiți-le într-o pastă și aplicați-le pe piele. Este foarte utilă în vindecarea acneei.

 

6. Aplicați o mască de turmeric


O altă mască eficientă este cea cu turmeric. Acesta poate ajuta la tratarea anumitor afecțiuni ale pielii de pe față. Îl puteți cumpăra dintr-o farmacie sau vă puteți face singuri o mască adăugând iaurt sau miere. Vă rugăm să vă consultați cu medicul dumneavoastră pentru a evita alergiile și iritațiile.

Vezi și: Amestecă turmeric și piper, un ingredient secret fără de care laptele de turmeric este incomplet. Care sunt beneficiile miraculoase ale băuturii

 

7. Mănâncă ciuperci

 

În China, se adaugă ciuperci în multe feluri de mâncare. Dar nu sunt doar ciuperci gustoase, ci și foarte terapeutice în medicina tradițională chinezească. Ele conțin compuși unici care sunt eficienți împotriva virușilor. Dintre ciuperci, cele mai bune pentru sănătatea umană sunt ciupercile pai, shiitakes, trufele și ciupercile de lapte.

În plus, acest produs este o sursă bună de vitamina D, este plin de minerale și conține puține calorii și antioxidanți care sunt atât de importanți pentru a vă menține corpul tânăr.

Ce sfat ai vrea să încerci mai întâi? Îți este dificil să stai o zi fără carne?

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Lifestyle Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel