În acest fel, vei servi o salată de Crăciun plină de arome foarte benefică pentru organism, pentru a favoriza digestia după ce ai consumat restul preparatelor mai copioase.
Nu ratați cum să faceți salata de Crăciun. Continuați să citiți!
„Cotlete” din fasole și ciuperci. Așa deliciu n-ai mai mâncat! Fă imediat o rețetă delicioasă
- 1 praf de sare
- 4 linguri ulei de măsline
- 1 salată verde
- 1 andivă
- 1 rodie
- 1 măr
- 1 praf de piper alb măcinat
- 1 lingură oțet.
Pionono de Crăciun, genial de bun! Aperitiv de milioane! Salvează rețeta
Pentru a începe cu rețeta de salată de Crăciun, trebuie mai întâi să spălați și să tăiați salata verde. Apoi, puneți-o pe servețele de bucătărie și agitați-o pentru a se usca bine.
Apoi adăugați salata verde într-un bol și adăugați boabele de rodie curate și mărul decojit și tăiat cubulețe anterior.
Pregătiți sosul pentru salată amestecând bine oțetul cu uleiul, sare și piper după gust. Dacă preferați, puteți pregăti un sos de portocale sau muștar.
Adăugăm andiva și este gata. Puteți să o serviți ca acompaniament la friptura preferată sau simplă. Ce părere aveți de această salată de Crăciun?
Poftă bună!
-------------------------------------------------------
Dacă doriți să fiți notificați direct pe WhatsApp atunci când publicăm o nouă rețetă, intrați pe unul din grupurile de WhatsApp ale cititorilor fideli StiriDiaspora accesând unul sau mai multe din următoarele linkuri:
- https://chat.whatsapp.com/HZdY3L7PpzjEubma84fWnt
- https://chat.whatsapp.com/JpU46kLYRoj4aFPaYYew1g
- https://chat.whatsapp.com/L7mlUEbirZf2lRA4FLa62G
- https://chat.whatsapp.com/FYLZZfReaCkL51adqmoAXJ
Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News