Publicitate
Ingredientele de care ai nevoie:
1 kg cartofi,
50 grame de unt,
2 căței de usturoi,
400 grame de iaurt cremos,
1 lingură de muștar boabe,
1 lingură de muștar de Dijon,
1 ceapă roșie,
sare și piper după gust,
1 lingură oțet,
1 legătură de mărar verde
Cartofii se spală și se pun la fiert cu tot cu coajă. Când apa înceapă să fiarbă, adaugă un praf de sare.
Cartofii fierți se scurg de apă, se trec prin apă rece și se curăță de coajă. La final, cartofii curățați de coajă se taie în bucăți mari.
Pate de casă. Nici în restaurant nu găsești așa bunătate! Rețeta simplă
Pune untul într-o tigaie și adaugă usturoiul zdrobit. După două minute, îndepărtează usturoiul și adaugă cartofii. Amestecă-i ușor pentru a unge toți cu untul aromatizat cu usturoi.
O ceapa roșie se toacă mărunt și se acoperă cu oțet pentru câteva minute.
Pentru sos se amestecă iaurtul cu muștarul de Dijon cu muștarul cu boabe. Adaugă mărarul verde tocat mărunt și amestecă bine până când ingredientele se omogenizează bine.
La final, pune cartofii prăjiți în unt într-un bol, adaugă ceapa roșie, iar, la final, sosul de iaurt și muștar.
Notă: Poți alege un iaurt degresat sau mai cremos. Poftă bună!
Dacă doriți să fiți notificați direct pe WhatsApp atunci când publicăm o nouă rețetă, intrați pe unul din grupurile de WhatsApp ale cititorilor fideli StiriDiaspora accesând unul sau mai multe din următoarele linkuri:
- https://chat.whatsapp.com/HZdY3L7PpzjEubma84fWnt
- https://chat.whatsapp.com/JpU46kLYRoj4aFPaYYew1g
- https://chat.whatsapp.com/L7mlUEbirZf2lRA4FLa62G
- https://chat.whatsapp.com/FYLZZfReaCkL51adqmoAXJ
Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News