Publicitate
Salata indoneziană cu ridichi și carne este un amestec sănătos de legume ușor gătite cu carne de vită prăjită și un sos delicios de arahide.
Ingrediente:
carne de vită - 400 grame,
ridiche - 100 grame,
spanac - 100 grame,
salată verde - 100 grame,
lămâie - 1 bucată,
ardei iute - 1 bucată,
ceapă - 1 bucată
lapte de nucă de cocos - 100 ml,
arahide - 40 grame,
pastă de arahide - 2 linguri,
ulei de floarea soarelui - 2 linguri,
sare - după gust.
Se spală carnea, se taie cubulețe subțiri și se prăjește în ulei timp de 15 minute. Adaugă sare și amestecă. Pune carnea într-un castron de salată.
Se prăjește ceapa tocată, în aceeași tigaie, până devine aurie. Adaugă pastă de arahide, lapte de cocos, 1 lingură de apă, sucul și coaja de lămâie. Gătește, amestecând, timp de 7 minute.
Ruladă de cartofi în stil italian. Se face cu ce ai prin casă și iese senzațională
Se spală și se usucă ridichea, ardeiul și verdeața. Taie ridichea în cercuri, rupe salata verde și spanacul în bucăți. Scoate semințele din ardei și feliază-l.
Adaugă ingredientele pregătite, arahidele, sucul de lămâie în carnea într-un castron de salată și amestecă. Poftă bună!
Dacă sunteți în căutarea unei gustări cu conținut scăzut de calorii, dar și sănătos, vegetal și natural, vă propunem acest pate de mazăre.
Această rețetă este perfectă, cu grăsimi sănătoase și sățioase. De asemenea, în cazul în care considerați că prepararea lui este dificilă, nu este așa pentru că o vei găti în foarte scurt timp, fără timp pierdut în bucătărie și fără vreun ingredient ciudat sau greu de găsit.
Ingrediente:
- 200 de grame de mazăre congelată (1 cană)
- 100 de grame de avocado (un avocado mic)
- 25 de grame de ulei de măsline (1/4 cană)
- 1 praf de sare (1/2 linguriță)
- 1 linguriță de semințe de susan negru.
Pentru a începe cu rețeta de pate de mazăre, puteți folosi atât mazăre proaspătă, cât și cea congelată. Puneți mazărea la fiert cu puțină sare în apă, și gătiți între 6-10 minute sau până mazărea este fragedă.
Scurgeți mazărea și adăugați-o în borcanul blenderului. Apoi, curățați avocado, tocați-l și adăugați-l și pe el în paharul blenderului împreună cu uleiul de măsline și sarea. Zdrobiți totul bine, astfel încât să fie un pate fin, fără cocoloașe. Gustați de sare să vedeți dacă vă place sau mai trebuie să mai adăugați puțin.
______________________________________________
Dacă doriți să fiți notificați direct pe WhatsApp atunci când apare o nouă rețetă, intrați pe grupurile de WhatsApp ale StiriDiaspora accesând următoarele linkuri:
- https://chat.whatsapp.com/HZdY3L7PpzjEubma84fWnt
- https://chat.whatsapp.com/JpU46kLYRoj4aFPaYYew1g
- https://chat.whatsapp.com/L7mlUEbirZf2lRA4FLa62G
- https://chat.whatsapp.com/FYLZZfReaCkL51adqmoAXJ
Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News