Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Ruptură totală în PNL. Susținătorii lui Orban: "Ne e jenă de români"
WhatsApp
Parlamentarii și aleșii locali PNL au participat marți la un eveniment public în care și-au arătat susținerea față de liderul partidului. Stabilitatea politică este esențială, le-am promis românilor că facem treabă, ne este jenă să mai răspundem întrebărilor oamenilor, au spus politicienii liberali. 

Ioan Turc, primarul orașului Bistrița a vorbit în numele aleșilor locali PNL și a solicitat Guvernului să-și respecte promisiunile privind realizarea de investiții.

"Administrațiile locale au nevoie de predictibilitate, așteaptă investițiile în infrastructura de bază promise de PNL... Stabilitatea politică este esențială”, a declarat Ioan Turc, în numele primarilor liberali,

Susținerea în Parlament de către PSD nu poate fi luată în calcul, iar refacerea alianței este soluția corectă, a mai spus Ioan Turc.

Un mesaj asemănător a transmis și deputatul Violeta Alexandru, reprezentanta parlamentarilor liberali.

"Le-am promis românilor că facem treabă... Este datoria noastră să arătăm românilor că lucrăm de 5 -10 ori mai mult... Nu văd nici un motiv... Îmi este jenă să mai răspund mesajelor oamenilor care mă intreabă de ce am început să ne certăm... adevărul este că am din ce în ce mai puține explicații”, a explicat Alexandru.

Declarațiile au fost făcute la finalul evenimentului în cadrul căruia susținătorii lui Ludovic Orban au prezentat Apelul pentru soluționarea crizei politice și guvernamentale. Documentul este semnat de zeci de parlamentari și aleși locali ai PNL.

Orban: Joaca de-a politica trebuie să se termine

 

Joaca de-a politica trebuie să se termine, spune președintele PNL. Ludovic Orban a reiterat ideea potrivit căreia singura soluție este refacerea coaliției cu USRPLUS și UDMR. "Cine seamănă vânt, culege furtună”, adaugă acesta.

Orban a afirmat că politicienii nu își pot permite să se joace cu soarta României și este vital ca, într-un termen cât mai scurt, „prin participarea tuturor actorilor politici”, să se ajungă la o soluție clară pentru a pune capăt crizei politice.

"Poziția noastră categorică este coaliția care poate să asigure o guvernare în beneficiul României: coaliția care s-a format după alegerile parlamentare între Partidul Național Liberal, USRPLUS, UDMR, cu sprijinul grupului minorităților", a afirmat președintele PNL.

Potrivit acestuia, în caz contrar nicio reformă nu poate fi făcută.

„Joaca de-a politica trebuie să se termine. Cine seamănă vânt, culege furtună”, a adăugat acesta.

Orban a menționat data de 1 septembrie când, prin „luarea unor decizii unilaterale, am intrat într-o criză politică care afectează România”, aflată în fața unor provocări cărora trebuie să le facă față cu succes.

Susținătorii lui Ludovic Orban au lansat, marți, un apel pentru soluționarea crizei politice și guvernamentale și spun că președintele PNL este cel îndreptățit să asigure conducerea Guvernului în calitate de prim-ministru.

Mai mulți parlamentari și aleși locali PNL au participat marți la un eveniment public în care și-au arătat susținerea față de liderul partidului. „Stabilitatea politică este esențială, le-am promis românilor că facem treabă, ne este jenă să mai răspundem întrebărilor oamenilor”, au spus politicienii liberali.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Politică Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel