Dovlecelul, preparat după această rețetă, va fi foarte gustos. Textura delicată a feliilor de dovlecel, a șuncii suculente și a brânzei sunt completate cu succes de o crustă crocantă de pesmet și parmezan.
Ingrediente:
dovlecei - 2 bucăți,
șuncă - 120 grame,
brânză Provolone - 100 grame,
pesmet - 100 grame,
parmezan - 100 grame,
ulei - 50 grame,
sare, piper - după gust.
Tăiați dovlecelul în felii lungi și subțiri. Într-un bol se amestecă pesmetul și parmezanul. Se condimentează cu sare și piper.
Pilaf „fals” cu cârnați și orez, un preparat simplu și ieftin
În alt bol de toană uleiul. Înmuiați fiecare felie de dovlecel în ulei. Rulați apoi feliile prin amestecul de pesmet și parmezan. Așezați deasupra o felie de brânză și o felie de șuncă.
Aperitiv picant de vinete. Cum se face cea mai delicioasă rețetă a toamnei
Rulați felia de dovlecel și așezați-o în poziție verticală pe o tavă de copt. Rulourile din dovleci cu șuncă și brânză se cos în cuptor la 180 de grade timp de 20-30 de minute. Poftă bună!
-------------------------------------------------------------
Dacă doriți să fiți notificați direct pe WhatsApp atunci când publicăm o nouă rețetă, intrați pe unul din grupurile de WhatsApp ale cititorilor fideli StiriDiaspora accesând unul sau mai multe din următoarele linkuri:
- https://chat.whatsapp.com/HZdY3L7PpzjEubma84fWnt
- https://chat.whatsapp.com/JpU46kLYRoj4aFPaYYew1g
- https://chat.whatsapp.com/L7mlUEbirZf2lRA4FLa62G
- https://chat.whatsapp.com/FYLZZfReaCkL51adqmoAXJ
Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News