Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Romgaz şi OMV Petrom, ANCHETATE de Consiliul Concurenţei
WhatsApp
Societatea Naţională de Gaze Naturale Romgaz şi OMV Petrom sunt anchetate de Consiliul Concurenţei. Instituţia va verifica în ce condiţii furnizează cele două companii gaze naturale către centralele proprii de producere a energiei electrice.
conducta gaz natural flickr

"În cadrul anchetei demarate în luna februarie, Consiliul Concurenţei va colabora cu ANRE (Autoritatea Naţională de Reglementare în domeniul Energiei - n. r.) pentru a analiza dacă centralele de producere a energiei electrice din structura celor doi producători de gaze naturale au beneficiat de condiţii diferite comparativ cu cele în care SNGN Romgaz SA şi OMV Petrom SA furnizează gaze naturale către alţi consumatori din România", se menţionează în comunicat.

Cantităţile de gaze naturale produse anual de Romgaz şi OMV Petrom, împreună, reprezintă peste 94% din totalul producţiei interne de gaze naturale.

Cei doi producători au structuri integrate, incluzând şi unităţi de producere a energiei electrice care utilizează drept combustibil gazele naturale.

 

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Știri principale Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel