Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Româncă sechestrată în apartament de partenerul ei cu probleme psihice: Intervenție de 6 ore a negociatorilor, la Botoșani
WhatsApp
O femeie din Botoșani a fost de soțul ei cu probleme psihice, în apartamentul familiei. După ore întregi de negocieri, amându au fost scoși cu bine din casă.
politia romana are un nou sef

Bărbatul de 57 de ani este cunoscut cu afecțiuni psihice. „La fața locului au fost direcționate mai multe echipaje de poliție și reprezentanți din cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență, precum și negociatorul din cadrul Serviciului pentru Acțiuni Speciale. Din primele verificări nu rezultă faptul că bărbatul ar fi agresiv fizic sau verbal sau că ar exercita amenințări asupra soției sale”, au transmis reprezentanții poliției pentru Monitorul de Botoșani.

Citește și: Alertă, după ce o româncă a fost sechestrată într-un apartament. Un negociator a fost trimis la fața locului

Femeia a fost eliberată de agenții de poliție după mai bine de șase ore, timp în care agenții au încercat să-l convingă pe bărbat să iasă afară din locuinţa în care s-a baricadat. Până să intre în apartament aceștia au aşteptat decizia judecătorului.

„Poliţiştii din cadrul Serviciului pentru Acţiuni Speciale, împreună cu lucrători din cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă şi cu sprijinul jandarmilor au intervenit în forţă şi au forţat uşa de acces în locuinţă pentru a pătrunde în interior. Bărbatul a fost imobilizat şi ulterior extras din locuinţă în vederea transportării acestuia la o unitate medicală”, a declarat Delia Nenişcu, purtător de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Botoşani.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Știri Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel