Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Româncă, găsită moartă în toaleta unui MALL din Sibiu. Victima zăcea, fără suflare, pe podea
WhatsApp
O femeie a fost găsită moartă în baia unui centru comercial din Sibiu. Aceasta a fost găsită, marți, moartă în baia unui magazin aflat în Shopping City Sibiu, mall aflat în comuna Șelimbăr, de lângă Sibiu.    

Femeie din orașul sibian Tălmaciu, în vârstă de 63 de ani, a fost găsită în baia unui magazin aflat într-un mall din Sibiu. Potrivit autorităților, nu există suspiciunea ca femeia să fi fost ucisă.

Ea era angajata acelui magazin, iar la fața locului au ajuns imediat polițiștii, care au stabilit că nu sunt prezente urme de violență, informează Turnul Sfatului.

„La fața locului, în urma apelului 112, s-a deplasat un echipaj al Poliției Rurale Șelimbăr. Cercetările continuă. Medicul legist a stabilit, în urma analizei făcute la fața locului, că nu sunt urme de violență”, a precizat Luciana Lazăr, purtător de cuvânt al Inspectoratului de Poliție al Județului (IPJ) Sibiu.

 

Ieri, un tânăr român, de 30 de ani a murit, lângă iubita sa, într-o stație de autobuz 

 

Un incident grav a avut loc, miercuri seara, în București, într-o stație de autobuz. Un tânăr de 30 de ani a murit în zona Pipera, după ce i s-a făcut rău. Tânărul de 30 de ani a murit pe loc lângă iubita sa. A decedat într-o stație de autobuz din Pipera.

Tânărul de doar 30 de ani și-a pierdut viața fulgerător într-o stație de autobuz din zona Pipera a Capitalei. Bărbatul se afla alături de iubita sa, moment în care i s-a făcut rău în stația de autobuz și s-a prăbușit lângă aceasta. Imediat trecătorii au sunat la 112, iar o ambulanță a ajuns în scurt timp la fața locului. Din păcate pentru tânăr nu s-a mai putut face nimic, iar medicii au fost nevoiți să-i declare decesul, transmite observatornews.ro.

Potrivit primelor informații, tânărul de 30 de ani era cunoscut pentru probleme de sănătate, el având afecțiuni la nivelul plămânilor, iar boala era destul de avansată. După ce medicii au constatat decesul, trupul fără viață al acestuia a fost preluat pentru a-i fi efectuată autopsia și pentru a se stabili cu exactitate cauzele decesului. Iubita lui a fost în stare de șoc la auzul veștii că tânărul a murit, mai ales că cei doi se aflau împreună în stație și așteptau autobuzul și nimic nu avea să prevestească tragedia care urma.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Știri Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel