Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Român în drum spre Franța, tăiat și înjunghiat de un individ mascat, într-o parcare din Austria
WhatsApp
Era sâmbătă seara, când o patrulă de poliție a fost chemată la o benzinărie din Loosdorf. Motivul apelului la 911: un tânăr român avea mai multe răni, după ce a fost atacat cu un cuțit de un individ mascat.

Românul a fost înjunghiat la benzinăria Loosdorf (districtul Melk). Atacul ar fi avut loc într-o zonă de odihnă din apropiere de Alland (districtul Baden). Ajunși la fața locului, agenții de poliție au constatat că victima, un tânăr, cetățean român, de 21 de ani, care se afla în drum spre Franța, prezenta o rană prin înjunghiere pe partea stângă a corpului în zona stomacului și o rană la cap.

Când polițiștii l-au întrebat cum au apărut rănile, românul a declarat că, în jurul orele 21.00, el și pasagerul aflat în mașina sa au făcut o pauză în benzinărie. Iar la miezul nopții a fost atacat fără motiv de un individ mascat, cu un cuțit. Victima a fost înjunghiată cel puțin o dată în stomac pe partea stângă a corpului, relatează noen.at.

Românul și pasagerul său au reușit să fugă și să cheme salvarea la Loosdorf. Tânărul de 21 de ani nu a dorit ulterior să participe la un interogatoriu al poliției. 

Un alt șofer român a fost găsit mort lângă microbuzul său, în Germania.

 

Șofer român găsit mort lângă microbuzul său: Descoperirea macabră, în parcarea unui market din Germania

 

Descoperire macabră, în această după amiază, în parcarea unui supermarket Real din Bavaria. Un șofer de pe un microbuz cu numere românești a fost găsit decedat lângă autovehicul.

Șoferul unei dube cu numere de Cluj a fost găsit mort în parcarea unui magazin Real, din comuna Pentling, landul Bavaria.

”În parcarea de la Real Pentling de află o mașină cu numere de Ro. Din păcate, șoferul se afla lângă mașină, este decedat. Dacă cunoașteți, anunțați familia…”, a scris Denis pe un grup al românilor din Munchen. 

Ulterior, cel care a postat imaginile șocante a spus, într-un comentariu, că a vorbit cu familia. Nu este clar deloc ceea ce s-a întâmplat în parcarea acelui magazin.  O altă crimă şocantă  s-a petrecut, recent, tot în Germania, unde un bărbat și-a înjunghiat soția și a lăsat-o pe autostradă să o calce mașinile. 

 

Un bărbat și-a înjunghiat soția și a lăsat-o pe autostradă să o calce mașinile.

 

După ce au fost anunțați despre faptul că o femeie moartă se află pe A7 lângă Schuby, anchetatorii au găsit, ieri, cuțitul crimei. Un bărbat de 33 de ani este cercetat acum pentru omor din culpă.

O purtătoare de cuvânt a parchetului nu a oferit alte detalii despre cuțitul găsit luni. Polițiștii îl cercetează acum pe soțul femeii de 31 de ani care a fost ucisă. Ea a fost găsită sâmbătă pe autostrada de lângă Schleswig/Schuby (districtul Schleswig-Flensburg). Corpul avea mai multe răni de cuțit la gât. Suspectul este acuzat că ar fi oprit pe banda de urgență sâmbătă dimineața, în jurul orei 6.00, pe A7 și apoi și-a înjunghiat de mai multe ori soția în vârstă de 31 de ani și a aruncat-o afară din mașină pentru a fi lovită de alte autoturisme. Motivul este complet neclar. Suspectul a fost internat la o clinică de psihiatrie la solicitarea procurorului.

Potrivit procurorului, bărbatul a negat în continuare acuzațiile atunci când a depus prima mărturie. În fața judecătorului, acesta a făcut uz de dreptul său de a păstra tăcerea. Poliţiştii cred că femeia ar fi supravieţuit în urma înjunghierii şi ar fi murit după ce a fost lovită de un camion. Şoferul acestuia nu a oprit, însă experţii care au făcut cercetări la faţa locului presupun că şoferul acestuia nu şi-a dat seama că a lovit pe cineva.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Știri Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel