Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Român de 55 de ani, gest disperat: S-a aruncat în fața unui camion
WhatsApp
Un bărbat de 55 de ani a murit în Neamț după ce s-a aruncat, miercuri, în faţa unui camion. Primele informații arată că bărbatul era bolnav, iar asupra sa s-a găsit un bilet în care își cere scuze pentru gest.

Incidentul a avut loc în comuna Agapia din județul Neamț, unde bărbatul de 55 de ani a fost lovit mortal de un camion.

„Din primele cercetări efectuate de polițiștii rutieri din cadrul Poliției orașului Târgu-Neamț a reieșit faptul că în timp ce un bărbat de 34 de ani, din Răucești, județul Neamț, conducea o autoutilitară pe DN 15 C, din direcția Târgu-Neamț – Piatra-Neamț, în localitatea Săcălușești, a surprins și accidentat mortal un bărbat de 55 de ani, din Agapia”, a declarat, pentru MEDIAFAX, purtătorul de cuvânt al IPJ Neamț, Georgiana Moșu.

Traficul rutier a fost blocat o vreme, iar după cercetări s-a reluat.

Potrivit Georgianei Moșu, șoferul mașinii nu a consumat alcool.

Gest disperat, din cauza bolii

 

Conform unor surse din cadrul anchetatorilor, polițiștii iau în calcul varianta sinuciderii, având indicii că pietonul s-ar fi aruncat în fața vehiculului.

Se pare că asupra lui a fost găsit și un bilet de adio în care scria că se va arunca în fața unei mașini din cauza bolilor de care suferă și își cerea scuze pentru gest.

Polițiștii urmează să stabilească și încadrarea juridică a faptei. Cel mai probabil vor deschide un dosar penal pentru ucidere din culpă, informează Mediafax.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Știri Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel