Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Român, cu numeroase dosare penale pentru jafurile comise, expulzat din Italia
WhatsApp
În ultimele zile, Echipa Oficiului pentru Imigrări din cadrul Sediului Poliției din Florența a expulzat de pe teritoriul național, un cetățean român, în vârstă de 36 de ani, cu numeroase dosare penale, pentru diferite tipuri de infracțiuni.
Italia. Român, cu numeroase dosare penale, expulzat din țară

Condamnat pentru tâlhărie și extorcare, în urmă cu câteva zile, pe numele bărbatului, de origine română, a fost emis un decret de expulzare, din motive de siguranță publică, de către prefectul Florenței.

Prezenta românului pe teritoriul național este considerată un pericol grav pentru societatea civilă, a explicat prefectul Florenței.

Executarea ordinului de expulzare a fost efectuată de chestorul provinciei Florența, în urma validării emise de judecătorul Judecătoriei capitalei toscane, Secția specializată în materie de imigrație, protecție internațională și libera circulație a cetățenilor Uniunii Europene, scrie nove.firenze.it.

Cetăţeanul român, care nu are voie să se întoarcă în Italia în următorii trei ani, fusese dat de urmă în ultimele zile de agenţii Compartimentului Polfer din Florenţa la gara Santa Maria Novella.

Tot în ultimele zile, același Birou al Sediului Poliției din Florența a expulzat de pe teritoriul național un cetățean albanez de 25 de ani cu numeroase dosare de poliție pentru furt de turiști în centrul orașului. Bărbatul a fost arestat la Florența în 2020, după ce a jefuit un cetățean italian.

 

Un al român a furat mașina unui prieten, care în găzduise peste noapte.

 

Italia. Un român, găzduit de un prieten peste noapte, i-a furat mașina, drept mulțumire 

 

Prietenul său îl găzduiește, el îi fură mașina. Un român a fost oprit de poliția rutieră la stația de taxare din Valsamoggia. Ofițerii au constatat că bărbatul avea și un permis fals.

Poliția a interceptat mașina furată, iar șoferul a prezentat și un permis de conducere fals. Acest lucru s-a întâmplat duminică seara, când ofițerii de la poliția rutieră din Modena, aflați în misiune de supraveghere a autostrăzii, au semnalat un bărbat de 25 de ani, surprins la bordul unei mașini furate.

Polițiștii au oprit, în apropiere de stația de taxare Valsamoggia de pe autostrada A1, un Alfa Romeo 159 cu două persoane la bord, un bărbat și o femeie. S-a constatat că vehiculul a fost furat pe 2 februarie, potrivit Bolognatday.it. 

Pentru a evita identificarea, șoferul le-a arătat polițiștilor un permis de conducere românesc, care s-a dovedit a fi fals. Autovehiculul a fost declarat furat sub numele corect.

După ce l-au contactat pe proprietarul, care locuiește în Modena, poliția a aflat că acesta îi găzduise, luna trecută, pe cei doi tineri, care, odată plecați din casă, au furat mașina. Permisul de conducere a fost confiscat, iar mașina a fost returnată proprietarului.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Internațional Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel