Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Român care venea cu trenul din Germania, trimis direct la închisoare de cum a intrat în Italia: Va sta aproape nouă ani
WhatsApp
Un fugar român a fost arestat de poliție în Pasul Brenner, într-un tren EuroCity cu care venea din Munchen. El riscă 8 ani și 8 luni de închisoare pentru tâlhărie și tentativă de omor

Polițiștii de la postul de poliție Brenner au depistat un cetățean român în trenul EuroCity care venea dinspre Munchen, care, la vederea polițiștilor, a încercat să coboare din tren.

În urma investigațiilor ulterioare, bărbatul s-a dovedit a fi căutat pentru că avea un mandat de executare a pedepsei cu închisoarea, având de executat 8 ani și 8 luni pentru tâlhărie și tentativă de omor.

Prin urmare, bărbatul a fost arestat și dus la închisoarea din Bolzano. Arestarea a avut loc ca urmare a intensificării controalelor din ultimele zile, care au vizat în special vehiculele și trenurile care intră în Italia.

În total, au fost verificate zeci de vehicule, numeroase trenuri și 126 de persoane. Printre aceștia din urmă, 40 de cetățeni străini care urmau să intre în Italia au fost însoțiți la birou pentru a li se verifica cerințele, care s-au dovedit a fi negative, astfel că au fost trimiși înapoi în Austria.

 

Vezi și:

 

Microbuz cu români, blocat în Germania: Șoferul le pretinsese bani, fără niciun drept

 

Un microbuz condus de un român, în care se aflau alți șase conaționali, în drum spre România, a fost reținut la Landshut în Germania. Polițiștii au stabilit, în urma unui control, că șoferul desfășura o activitate ilegală.

Sâmbătă, 17 septembrie, în jurul miezului nopții, ofițerii de poliție din Landshut au verificat un microbuz pe Bundesstraße 11, în apropiere de Kronwinkl.

Ei au descoperit că șoferul, un român în vârstă de 37 de ani, călătorea spre România împreună cu alți șase conaționali.

Șoferul a primit 150 de euro de la fiecare dintre pasageri pentru călătorie. S-a dovedit că bărbatul de 37 de ani se comporta ca un operator de transport, pentru care ar fi avut nevoie de un permis în acest. Nu a fost în măsură să o prezinte.

El este acuzat acum în temeiul Legii privind transportul de pasageri.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Internațional Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel