Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Răsturnare de situație în cazul tânărului de 33 de ani din Bârlad, mort de COVID: Tribunalul a hotărât DESHUMAREA cadavrului
WhatsApp
Un tânăr în vârstă de 33 de ani, care a murit în luna octombrie a anului trecut în spitalul din Bârlad din cauza infecţiei cu coronavirus, a fost deshumat, în această dimineaţă din cauza unor suspiciuni de crimă. 

Bombă în cazul lui Andrei Bogdan, tânărul de 33 de ani din Vaslui care în luna octombrie 2020  a decedat în condiții suspecte în spitalul din Bârlad.

Vineri, 15 ianuarie, după mai bine de trei luni de la înmormântare, un procuror al Parchetului de pe lângă Tribunalul Vaslui a decis deshumarea trupului și examinarea lui, deoarece în acest caz sunt indicii temeinice că pacientul nu a murit de coronavirus, așa cum au trecut medicii în certificatul de constatare a decesului.

Medicul legist prezent la cimitir și expertul criminalist angajat de către familia decedatului au efectuat și necropsia cadavrului, pentru a se vedea dacă nu cumva bărbatul avea organele interne afectate. Rudele lui Bogdan Andrei au susținut tot timpul că acesta nu a murit de coronavirus, ci ca urmare a bătăilor încasate în spital.

Pozele cu urechea stângă sfârtecată, cu ochiul stâng umflat și cu urmele de vânătăi de pe corp, dar și faptul că trupul decedatului a fost dat cu fond de ten de către angajații unității sanitare înainte de a fi ridicat de familie de la morgă au fost motive suficiente ca procurorul să fie de acord cu deshumarea, potrivit publicației locale Vremea Nouă, care prezintă mai multe detalii despre acest caz.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Sanatate Vezi toate articolele
31 oct 2023, 12:34
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel