Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Rareș Bogdan: „Unii au înțeles că într-o coaliție există trei premieri și nu unul”
WhatsApp
Prim-vicepreședintele PNL, Rareș Bogdan, a vorbit miercuri la Antena 3 despre schimbările din scena politică declanșate de schimbarea ministrului Sănătății, Vlad Voiculescu, care a provocat retragerea susținerii premierului Cîțu de către partidul USR.
Rareș Bogdan: „Unii au înțeles că într-o coaliție există trei premieri și nu unul”

„Trebuie să primeze interesul național al României. Noi suntem într-o situație complicată din punct de vedere al pandemiei, al sistemului de sănătate și o situație complicată geo-politic și economic. Putem exploata momentul post-pandemie sau putem să îl ratăm. Florin Cîțu este premierul nostru, este, în 31 de ani, premierul care înțelege și știe și macro economie, și relații economice internaționale, și micro-economie. Și este exact acel premier de care România are nevoie pentru a relansa economic și pentru a juca rolul și pe fondul investițiilor venite dintre UE și geostrategic, în această parte a lumii și Europei.

Nu se pune problema schimbării premierului. Nu a făcut altceva decât să își folosească drepturile constituționale pe care le are. Probabil unii au înțeles că într-o coaliție există trei premieri și nu unul. Cred că au greșit când au gândit acest lucru. 

Premierul este unul singur și are atribute depline în a-și schimba echipa guvernamentală atunci când un om nu mai poate să facă parte din această echipă”, a declarat Rareș Bogdan, la Antena 3.

 

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Politică Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel