Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Rareș Bogdan spune când a decis Cîțu demiterea lui Voiculescu: „Aceea a fost picătura care a umplut paharul“
WhatsApp
Rareș Bogdan a vorbit miercuri, la Realitatea Plus, despre tensiunile din coaliția de guvernare și noul acord semnat de liderii PNL, USR-PLUS și UDMR. El a spus care a fost momentul în care premierul Florin Cîțu a decis demiterea lui Vlad Voiculescu și a Andreei Moldovan.

Prim-vicepreședintele liberalilor, Rareș Bogdan, speră că după depășirea acestei crize apărute în coaliția de guvernare,  părțile să își fi înțeles rolul actualei coaliții, menționând că nu s-au discutat condiții fantasmagorice pentru continuarea guvernării.

„O ruptură nu era în interesul nimănui,  cred că USR a învățat multe în această săptămână, că vor fi suficient de maturi și raționali să înțeleagă că nu putem decât împreună, suntem condamnați, să zic așa, să guvernăm împreună. Premierul este cel care hotărăște politicile, echipa. În actul semnat ieri s-a stabilit să stea de vorbă cu partidele când ia decizii, lucru pe care l-a făcut oricum luni.

Atunci, Cîțu a spus în coaliție că nu funcționează relația cu Vlad Voiculescu, picătura care a umplut paharul a fost acel ordin semnat de Andreea Moldovan. Florin Cîțu a avut o răbdare de fier în ce-l privește pe Voiculescu. Eu am avut mare încredere că va face ca ministru ce a făcut și în zona de ONG-uri, nu înțeleg ce s-a întâmplat în această perioadă cu lipsa de comunicare și modul în care a luat deciziile”, a declarat Rareș Bogdan, în direct, la Realitatea PLUS.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Politică Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel