Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Rareş Bogdan s-a ENERVAT pe Dăncilă: "Pe ce lume trăiesc oamenii aceştia?"
WhatsApp
Rareş Bogdan a reacţionat după declaraţiile Vioricăi Dăncilă despre protestul din 10 august, despre care susţine că ar fi fost mai degrabă o lovitură de stat, după ce oamenii ar fi încercat să intre cu forţa în Guvern.

"Cine a incercat sa patrunda in sediul Guvernului in forta? Cine? Pe ce lume traiesc oamenii acestia? Nu au invatat nimic, nu au inteles nimic, nu se schimba cu nimic. #jospsd", a scris Rareş Bogdan, pe pagina sa de Facebook.

Invitată la Digi 34, Viorica Dăncilă a declarat că pe 10 august a fost lovitură de stat. Premierul este convins că oamenii au vrut să intre în clădirea Guvernului.

"În momentul în care se încearcă intrarea în Guvernul României, eu cred că acest lucru seamănă cu o lovitură de stat. Poate cei care au fost în Piața Victoriei, poate au reclamat anumite lucruri, poate aveau dreptate, nu știu acestt lucru, nu eram, eram în concediu.  Eu știu un lucru, că au încercat să intre în clădirea Guvernului României. Vă puteți uita în orice stat al Uniunii Europene, dacă cieva forțează și încearcă să intre în guvernul lor, cum ați cataloga acest lucru", a spus Viorica Dăncilă, la Digi24.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Politică Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel