Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Rareș Bogdan, reacție dură după atacurile lui Orban: Eu în războaie mă simt perfect. Ludovic pierde războiul, cum l-a pierdut și Dragnea
WhatsApp
Prim-vicepreședintele PNL, Rareș Bogdan, continuă scandalul izbucnit în interiorul PNL și vine cu noi replici la adresa lui  Ludovic Orban.

„În primă fază am văzut declarațiile lui Florin Cîțu, ale Ralucăi Turcan, Alinei Gorghiu, am considerat că nu e cazul să intervin și eu, mai ales că vorbesc ceva mai apăsat. Dar tocmai pentru că am fost nominalizat am vrut să explic exact ce s-a întâmplat.

Eram la o masă cu un ambasador și după aceea am scris o postare pe Facebook pe care nu am mai publicat-o că am considerat-o repa dură. După ce am început să primesc telefoane de de la colegi din presă, am considerat că puțină lămurire trebuie să ofer. Și am zs clar că îmi pare  rău că s e duce această competiție în spațiul public și că nu este așa.

Nu spun mai mult decât că, la câtă lume a participat acolo, e atât de ușor  de demontat ce a zis Ludovic încât nici nu trebuie să o zic eu“, a spus Rareș Bogdan.

Rareș Bogdan: „Eu în războaie mă simt perfect. Ludovic pierde războiul, cum l-a pierdut și Dragnea“

 

„Nu votez împotriva lui Florin Cîțu și a Guvernului său pentru că îl consider un premier reformist, care vrea să facă bine acestei țări. Știu ce înseamnă banii europeni și mă interesează extrem de mult să îl putem implementa. 

Ludovic trebuia să se gândească bine, că mă cunoaște, chiar dacă am reacționat mult mai târziu și mult mai calm decât de obicei, eu în războaie mă simt perfect. Dar cred că trei ai nu trebuie să avem niciun fel de război, ci să construim. Să mă lase să aduc investiții încoace și să facem lucruri grozave pentru țara asta, decât să mă bage în război, pentru că pierde războiul. L-a pierdu și Dragnea, pierde și Ludovic.

(...)  Sunt trei ani în care războaiele trebuie să înceteze. E anormal și de aceea m-am supărat puțin pe Ludovic și o să-i și spun. Nu e normal să ducă conflictele și am promis cu toții că nu ne atacăm în spațiul public. Nu știu ce l-a apucat, la experiența pe care o are, să facă acest lucru. Eu mă felicit că m-am abținut până spre seară și am fost extrem de calm, mai ales că aveam o sâmbătă perfectă“, a declarat astăzi Rareș Bogdan.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Politică Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel